Standorf Etude – BEST BUY električni klavir u Hrvatskoj

0

Tehnologija je zadnjih godina toliko napredovala da više skoro nitko ne kupuje akustične klavire/pianina, već zbog praktičnosti, kvalitete i pristupačne cijene, večina ljudi uzima električne klavire.

Postoji par dobropoznatih brandova, ali postoje i neki malo manje poznati, koji kvalitetom ne zaostaju za razvikanijim suparnicima, ali su zato cijenom puno pristupačniji. Jedan od takvih digitalnih klavira je i Standorf Etude, kojeg smo dobili na probu iz Audio Pro music shopa u Zagrebu.

Bilo da ste početnik koji tek treba zavoljeti glazbu i vježbanje, iskusniji glazbenik koji ne želi bankrotirati kupnjom novog klavira, student glazbe kojem je klavir sekundarni predmet, roditelj čije dijete treba instrument za osnovnu glazbenu školu i sl., Standorf Etude je pravi odabir za vas. 

Ovaj klavir ima 88, dinamičkih, otežanih tipaka, osjetljivih na dodir, stalak za note, tri pedale, ulaz za slušalice, ulaz za kompjuter, metronom, dvokanalni snimač, a uz klavir dobivate i drvenu klavirsku klupicu. Što je najbitnije u cijeloj priči, ima vrhunski i autentični zvuk klavira, kakav se ne nalazi u instrumentima ovog cijenovnog ranga, pa čak ni u puno skupljim klavirima.

Prednost električnog klavira je u tome što ne zahtjeva skupo štimanje i što ga možete svirati na slušalice ili ga stišati da ne smetate susjedima i ukućanima. Prakitčki možete vježbati cijeli dan i noć, a da se nitko na vas ne žali. Standorf Etude se također svojim izgledom, dimenzijama i kompaktnom veličinom savršeno uklapa u svaku sobu ili dnevni boravak.

Sa cijenom od 4117,50 kn, ovaj klavir je najisplativiji izbor na tržištu, a da ne bi ispalo da sve ostaje samo na našim riječima, evo par video klipova, pa poslušajte kako Standorf zvuči u akciji, a ako vas ni to ne uvjeri, zaletite se do Audio Pro music shopa i isprobajte ga sami.

Više informacija o ovom klaviru, potražite na sljedećem linku: http://www.audiopro.hr/proizvod/standorf-etude-digitalni-kucni-piano?idPro=30555 ili jednostavno posjetite polovnice Audio Pro music shopa u Zagrebu i Osijeku.

Audio Pro Artist d.o.o.prodavaonica Zagreb

Karlovačka Cesta 24A, 10000 Zagreb
tel. +385 1 3880 167 
fax. +385 1 3880 769
Radnim danom   10:00 – 18:00 h
Subotom              09:00 – 13:00
Nedjeljom i praznicima ne radimo

Audio Pro Artist d.o.o.prodavaonica Višnjevac / Osijek

Bana J.Jelačića 64, 31220 Višnjevac
tel. +385 31 350 222 
fax. +385 31 350 220
Upiti u svezi web stranice i online prodaje: webshop@audiopro.hr
 

 

Autor: Josip Novosel – www.glazbeni-oglasnik.com

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20