Cipele Strugar za Davis Cup finaliste

0

Jedan od najstarijih zagrebačkih salona cipela, Strugar, izradio je svim tenisačima i članovima stručnog stožera hrvatske Davis Cup reprezentacije, specijalne Strugar cipele amaretto boje. Osim vrhunske ručne izrade i kvalitetne kože, svaka cipela je ukrašena inicijalima pojedinog člana Davis Cup reprezentacije. U kompletu sa cipelama su i personalizirani remeni napravljeni od istog materijala te iste boje, koji također imaju ugravirane inicijale. 

Cipele Strugar
Cipele Strugar

Strugar je poznat po tradicionalnoj izradi i najfinijim materijalima koje koristi već punih 49 godina. Za naše finaliste je izradio cipele naziva Oxford long wingtip koji je napravljen od francuskog telećeg boksa, amaretto boje (konjak boje). Cipele su rađene po mjeri za svakog tenisača te člana stručnog stožera. 

Cipele Strugar
Cipele Strugar

Ovo nije prva suradnja Strugara i naših tenisača. Strugar već skoro dvije godine izrađuje cipele našim teniskim reprezentativcima. Uoči polufinala tenisači su zasjali u elegantnim crnim salonskim cipelama Strugar, model Plain Oxford koji je namijenjen svečanim prilikama uz crno odijelo ili smoking. Izrađene su od talijanskog telećeg boksa te imaju iznimno jaki sjaj, a na sebi imaju. Njihova otisnuti suhi žig HTS na samom đonu cipela.

Strugar cipele - Davic cup reprezentacija Hrvatske
Strugar cipele – Davic cup reprezentacija Hrvatske

Cipele Strugar možete naručiti u Ilici 33, a više o njima saznajte na njihovoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/Cipele-Strugar-214665525568565/?fref=ts