Maja Bujas, hrvatska FemTech inovatorica, nakon četiri godine razvoja lansira inovativni me.mum uređaj za određivanje plodnih dana iz kapi sline 

0
LIJEPA PODUZETNIČKA PRIČA
UGP podržava sjajne projekte i priče iz cijele Hrvatske i drago nam je što danas možemo predstaviti još jednu sjajnu inovaciju! 
Nakon četiri godine razvoja i testiranja, Maja Bujas kreirala je uređaj i aplikaciju za pouzdano i jednostavno određivanje plodnih dana te najbolje vrijeme za začeće. Danas se za utvrđivanje plodnih dana najčešće koriste jednokratne, skupe i nepraktične metode poput urin testa, netočnog menstrualnog kalendara ili metoda ultrazvučne dijagnostike koja zahtjeva česte posjete ginekologu. me.mum jednostavno iz jedne kapi sline detektira i analizira razinu luteinizirajućeg hormona, a zbog machine learning tehnologije predviđa plodne dane.
Maja Bujas – me.mum
me.mum bit će predstavljen na Indiegogo crowdfunding platformi danas ➡  https://www.indiegogo.com/projects/me-mum-a-new-method-for-predicting-fertility/x/25728689#/
Jedna od prednosti inovativnog me.mum fertility monitora je da ga žene mogu koristiti bilo kad, bilo gdje i u bilo koje doba dana koliko god puta je potrebno. Tako štede vrijeme i novac, a najvažnije – otkrivaju svoju jedinstvenu hormonalnu sliku, brinu o zdravlju u okruženju koje im odgovara te posljedično ublažavaju stresne situacije koje mogu negativno utjecati na trudnoću.
me.mum
Iz osobnog stresnog iskustva do finalnog učinkovitog proizvoda za žene 
me.mum
Nakon odluke o zasnivanju obitelji, Maja Bujas i njezin partner proživjeli su stresno i iscrpljujuće iskustvo koje je Maju potaknulo na razvijanje me.mum uređaja. Od ideje do realizacije prošlo je četiri godine, a me.mum već sada bilježi pozitivna iskustva kod korisnica koje su testirale prototip fertility monitora. me.mum je detektirao kako ženama ovulacija ne počinje u danu koji im je predviđao menstrualni kalendar, neke su korisnice tek zbog me.mum monitora uspjele točno odrediti svoje plodne dane iako su prije koristile sve trenutačno dostupne metode detektiranja plodnosti, a neke su sada majke.
Maja Bujas – me.mum
Postotak predviđanja plodnosti me.mum fertility monitorom je već sada na nevjerojatnih 75 posto, dok predviđanje plodnosti iz sline jednokratnim i standardnim metodama može biti učinkovito do 80 posto. Maji Bujas je cilj u budućnosti povećati postotak predviđanja plodnosti na 95 posto, a taj će cilj ostvariti samo uz podršku me.mum korisnica.
me.mum
me.mum fertility monitor i aplikaciju za iOS i Android sustave moći ćete podržati i nabaviti na Indiegogo platformi po super početnoj cijeni od 39 eura, umjesto 119 eura, koja će biti aktivna tri dana, dok će kampanja trajati trideset. Predbilježite se na newsletter kako biste prvi saznali sve informacije o me.mum fertility monitora ili zapratite me.mum putem Facebooka i Instagrama.
Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20