UGP u Petrinji potpisao ugovore s prva dva korisnika ”Centra novog života” koji će revitalizirati Petrinju

0

U suradnji s gradonačelnikom Petrinje, Darinkom Dumbovićem, UGP i HCPI su predstavili svoj inicijalni projekt „Centar novog života”, koji će omogućiti nastavak života i rada u Petrinji i okolici. 

UGP – Centar novog života – Petrinja

U petak 21.5. održan je osnivački sastanak lokalnog ogranka UGP-a u Petrinji u jednom od stambeno-poslovnih modularnih prostora u CENTRA NOVOG ŽIVOTA koje je donirao UGP na kojem je bilo petnaestak lokalnih poduzetnika, te Danko Bačelić, Mislav Bašić i Hrvoje Kvasnička, koji su glavna operativna snaga UGP-a na terenu Sisačko-moslavačke županije. Prije službenog sastanka, pridružio im se gospodin Ivan Begić, gradski pročelnik Petrinje zadužen za gospodarstvo/nabavu. 

UGP – Centar novog života – Petrinja

Potpisani su ugovori s prva dva korisnika modularnih poslovnih prostora i uručeni su im ključevi od prostora – Ljekarne Crnković Petrinja i i Beauty Centar Nataly.

UGP – Centar novog života – Petrinja

Na kraju su posjetili gradilišta dviju UGP kuća – kuća koja se gradi za obitelj Nurkić biti će gotova do 1.8. i postavljeni su temelji i donja ploča, a kuća za obitelj Dević biti će gotova 15.8. i u tijeku su radovi na temeljima.

UGP – Petrinja
UGP – Petrinja
Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20