Wine Garden by Hedonist u Opatiji. Dva dana uživanja u vrhunskim vinima

0

Od 23.10. do 24.10. od 14 sati do 22 sata rezervirani su za Wine Garden by Hedonist u Opatiji.
Wine Garden bit će smješten u samom centru Opatije u najbajkovitijem dijelu njezina parka ispred paviljona Juraj Šporer. Radi se o vinskom festivalu prodajnog karaktera koji je namijenjen širokom krugu potrošača. Oni ne moraju nužno biti vinski znalci, ali moraju znati uživati u dobrom vinu.

Wine Garden Opatija

Na festivalu posjetioci će moći konzumirati najbolja imena hrvatske vinske scene, Aurine sjajne koktele, hranu ekipe iz Đurine hiže – Reshetka i uživati u sjajnoj kulisi ambijentalne rasvjete i DJ-a u pratnji saksofona.

Koncept festivala je jednostavan. Ulazak i obilazak je besplatan, ali da bi mogli konzumirati vina potrebno je kaucirati čašu u iznosu od 30 kuna te zamijeniti gotovinu za kupone budući da se sve usluge plaćaju kuponima. 

Cilj nam je festivalima upoznavati posjetioce sa sjajnim vinarima iz Hrvatske, širiti kulturu ispijanja vina, educirati krajnje korisnike i priuštiti im spektakularan doživljaj okusa i mirisa.

Wine Garden Opatija

Wine Garden by Hedonist nastao je kao svojevrsni odgovor na novonastalu situaciju u svijetu. Naime Opatija već tradicionalno na ove datume ugošćava Hedonist – Gourmet & Wine festival na kojem smo kroz niz godina u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner imali prilike uživati u velikom broju hrvatskih i stranih vinara te predstaviti sjajne chefove poput Hrvoja Zirojevića, Davida Skoke, Denija Srdoča, Janeza Bratovža, Roberta Benzia itd… Do sljedeće godine i realizacije velikih planova, odlučili smo našu publiku počastiti događanjem u nešto opuštenijoj formi. Wine Garden pokazao se kao savršeni koncept.

Wine Garden Opatija

Wine Garden by Hedonist organiziran je pod pokroviteljstvom Grada Opatije, Turističke zajednice Opatije, Jamnice, Gospodarske komore i Zagrebačke banke.