NOVO KAZALIŠTE – OnLine kazalište uživo

0

Dragi prijatelji Kazališta Planet Art, kliknimo na Novo kazalište!

Kazalište Planet Art pokreće potpuno inovativan kazališni projekt: Online kazalište uživo.

Riječ je o kazališnim predstavama koje se održavaju uživo, a koje putem streaminga možete gledati iz svojeg dnevnog boravka, s putovanja ili gdje god se nalazite po cijelom svijetu umjesto iz kazališne dvorane.

KLIKNI NA ONLINE OVDJE

Predstave se prenose uživo s 4 kamere čime se kazališni doživljaj prilagođava novom mediju koji ih obogaćuje novom dinamikom u isto vrijeme zadržavajući kazališnu čaroliju. Predstave se izvode u realnom vremenu svake nedjelje u 20h, počevši od 25. listopada, a raspored izvođenja i prodaja ulaznica za streaming po cijeni od 39 kn mogu se kupiti na linku.

On line kazalište uživo idealno je rješenje za sve koji iz bilo kojeg razloga nemaju mogućnost fizički prisustvovati kazališnim predstavama, a voljeli bi to. Tako u kazalište sada mogu virtualno otići svi bez obzira radi li se o nemogućnosti fizičkog odlaska uslijed mjera zbog korone ili zato jer živite daleko od Zagreba ili Hrvatske.

Predstavama je moguće prisustvovati i fizički u skladu s mjerama Stožera u samoj kazališnoj dvorani u Kazalištu Mala scena odakle se predstave prenose (https://www.planet-art.hr/raspored/).

U On line kazalištu uživo imat ćemo od 25. listopada priliku gledati tri popularne komedije Kazališta Planet Art koje su među najizvođenijim predstava u Hrvatskoj u posljednjih dvadesetak godina. To su: VELIKA ZVJERKA, TKO JE OVDJE LUD? i RITINA ŠKOLA koje će s početkom Novog kazališta obilježiti i svoje svečane okrugle brojke izvedbi.

Predstava Velika zvjerka jedna je od najizvođenijih predstava u Hrvatskoj u posljednjih 15 godina. S njom će 25.10. započeti Novo kazalište, a tom će se prigodom obilježiti i njezina 200. izvedba. Ova komedija, koju publika dolazi gledati i po nekoliko puta, govori o lovu na posao života trojice poslovnjaka koji se nadaju da će te večeri riješiti sve svoje životne probleme i spasiti svoju tvrtku od stečaja. Kako idu zajedno biznis i iskrenost pogledajte u urnebesnoj komediji redateljice Slavice Knežević u kojoj glavne uloge igraju Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić.

Sljedeće izvedbe ‘Velike Zvjerke’ su 15. 11. i 6.12.

Predstava Tko je ovdje lud?, koja se izvodi 1.11., predstava je za samopomoć u kriznim vremenima koja nas kroz šest koraka i jedan uvid vodi do potpune sreće i sat i pol lude zabave. U šest isprepletenih crnih komedija štićenici klinike ‘Eden’, disidenti iz stvarnog svijeta, preispituju granicu ‘normalnoga’ u svijetu punom eksplozija, pobijenih Vlada, stvarnih zečeva iz virtualnog svijeta, zagorenih kobasica u bijelom sosu i susreta s Bogom.
On line izvedbom obilježit će se 100. izvedba ove komedije kojoj je redatelj Marko Torjanac, a u kojoj uz njega igra Natalija Đorđević.

Sljedeće izvedbe ‘Tko je ovdje lud?’ su 22.11. i 13.12.

Predstava Ritina škola jedna je od najizvođenijih suvremenih komedija u svijetu, a u produkciji Planet Arta adaptirana je za Hrvatsku i sada se nakon nekoliko godina pauze na zahtjeve gledatelja vraća na scenu.
Predstava je to o britkoj frizerki koja upisuje tečaj književnosti na kojemu upoznaje profesora s kojim se upušta u neobičnu književno životnu pustolovinu koja ih oboje mijenja.
Prvom on line izvedbom 8. 11. obilježit će se 150. izvedba ‘Ritine škole’, a u ulogu šarmantne Rite od Nataše Janjić Medančić preuzima Vanda Winter kojoj će ovo biti premijera.
Predstavu je režirao Marko Torjanac koji i igra šarmantnog i rezigniranog profesora Pravdana kojemu frizerka Rita mijenja život.

Sljedeće izvedbe ‘Ritine škole’ su 29.11. i 20.12.

Kliknimo na Novo kazalište!