Novorođenčad spava u šatorima jer je VLADA s 40 milijuna naših kuna sanirala bolnicu u MOSTARU!

0

Jučer je Zagreb pogodio potres kakvog se ne sjeća ni Joža Manolić. Velika materijalna šteta i stotine tisuća ljudi na ulicama na hladnoći. Vjerojatno je najteže bilo roditeljima i medicinskom osoblju Petrove bolnice. Majke su se smrzavale s malom djecom u dvorištu bolnice kojoj je narušena statika.
Zbog potresa zgrada Klinike za porodništvo u Petrovoj ulici nije sigurna pa je odlučeno da se novorođenčad premjesti u grijani šator u KB-u Dubrava, koji je pripremljen za oboljele od koronavirusa.

Najtužnija slika Zagreba
Izvor: Facebook

Cijeli grad se raspada, samo bandićeve fontane i kip Franje Tuđmana stoje netaknuti.

Svi oni koji hvale Vladu kako je dobro reagirala u ovoj kriznoj situaciji, neka se sjete da će novorođenčad spavati u šatorima jer je ta ista Vlada s naših 40 milijuna kuna obnavljala bolnicu u Mostaru, umjesto da su obnavljali naše bolnice. Tih 40 milijuna kuna je samo kap u moru novca kojeg su nam opljačkali. Samo milijardu kuna godišnje daju kriminalnoj Crkvi na temelju Vatikanskih ugovora koje bi se istog trena trebalo raskinuti. 

Najveći društveni šljam je na ključnim pozicijama u našoj zemlji. Od gradonačelnika grada Zagreba, do članova Vlade i oporbe, jedan parazit veći od drugog. Preživjet ćemo mi koronu i ovaj potres, ali ako ćemo nakon 30 godina pljačke i iskorištavanja i dalje imate ovake kriminalce na vlasti, onda je možda i bolje da nismo preživjeli, jer netko tko dopušta da ga se ovako izrabljuje i ponižava i ne poduzima ništa da to promjeni, nije ništa bolji od onih koji to čine.

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa

https://www.instagram.com/dearleaderjoe/

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20