Ivan Nauković – Pivovara Medvedgrad se ne predaje. Imamo direktnu dostavu i borimo se poput svih da preživimo ovu krizu

0

Kako skoro nitko ne zarađuje u ovoj ludoj situaciji, tako smo i mi iz Flash.hr-a (pišem sam, al’ mi zvuči profesionalnije kad kažem MI), odlučili svim poduzetnicima otvoriti vrata svog portala za besplatnu promociju svojih djelatnosti, pogotovo onih ugostiteljskih vezanih uz dostavu hrane i pića.

Usput volimo čuti mišljenja naših kolega poduzetnika o novonastaloj situaciji, a danas vam predstavljamo Ivana Naukovića, voditelja marketinga i prodaje pivovare Medvedgrad.

Glas Poduzetnika u doba korone – Ivan Nauković:

”Baš je ludnica, privikavamo se na novi način rada (retail + dostava) uz rad većine od doma, a maksimalnu zaštitu onih koji su na cesti (dostavljači).”

”Prije 3 mjeseca još smo slavili 25 godina Medvedgrada i otvaranje nove velike pivovare, a prije 3 tjedna smo dogovarali festivale i koncerte po cijeloj Hrvatskoj. Ovo je trebala biti naša godina, veliki uzlet s novom pivovarom koja nam pruža bolje uvjete rada i velike kapacitete. No u 2 tjedna se sve okrenulo na glavu. Velika većina naših kupaca, distributera, kafića i restorana više ne radi, prodajemo pivo isključivo kroz velike trgovačke centre. Prihodi su nam preko noći skoro pa nestali. Ovoliko teško i izazovno nije bilo nikad prije. No, predaje nema. Reorganizirali smo se, krenuli s našom direktnom dostavom, pokušavamo na sve načine doći do nekih prihoda kako bi imali za osnovne troškove. I nadamo se da će biti bolje i da će nam i država pomoći. Prve izrečene mjere neću komentirati. Ako je to – to, s tim računamo koliko možemo, naravno da nije ni dobro ni dovoljno. A ako bude bolje, to će nam biti samo vjetar u leđa. Čudno je kada ti je jedna od glavnih nada činjenica da je svima jako loše. No, ima i pozitivnih stvari: To je prvenstveno činjenica da je cijela firma, svi ljudi, toliko pozitivni, optimistični, spremni pomoć. Nikome nije ništa teško, svi smo na vezi od doma od jutra do sutra i pokušavamo izvući najbolje. Svima je stalo, svi se veselimo prvim malim narudžbama preko nape nove dostave. A kada je tako, kada vlada takva vjera i duh, siguran sam da može samo dobro završiti.”

Pivovara Medvedgrad Foto: @DearLeaderJoe – Dragi Vođa, Flash.hr

 

 

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa

https://www.instagram.com/dearleaderjoe/

https://www.facebook.com/dearleaderjoe/

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20