Lepa Brena objavila cover Elle Dvornik na svom Twitteru

0

Ella Dvornik i Lepa Brena uopće ne bi bile bitne za ovu priču da nema samozatajnog influencera i ljubitelja narodne glazbe iz Čučerja. Nakon što je s Ellom obradio hit Jelene Karleuše ”Insomnia”, Dragi Vođa aka Vin Diesel za siromašne, predložio je Elli da zagrebu još dublje u narodnjačke vode. 

Povodljiva i željna medijske pažnje, Ella je prihvatila prijedlog i na svoj originalan način otpjevala legendarni hit Lepe Brene ”LUDA ZA TOBOM”.

Lepa Brena me odmah nazvala i pitala dal’ smije objaviti taj cover na svom Twitteru. 

Lepa Brena Twitter screenshot

Dok se Elli otac okreće u grobu, pohlepna majka Danijela već broji eure od nadolazeće Turbofolk turneje.

Kao i svaki Ellin cover, tako je i ovaj izazvao žustre rasprave među regionalnim glazbenim kritičarima svih dobnih skupina. Iako se većini ellina obrada svidjela, ja ću se fokusirati na one kojima je ovaj cover upropastio život.

Marko: Koliko Vam Ella plaća da ju promovirate? Ovo vi zovete pjevanjem? Zavija k’o hijena!

Mirjana: Moja Ksenija pjeva k’o Slavuj, ali njezinu obradu Lepe Brene ne želite objaviti jer nije dijete poznatih roditelja. Za djecu blagajnica nema mjesta u medijima! Sramite se!

Svetozar: Nećes se ti leba najesti od pevanja!

Miroslav: Uši mi krvare! Tko je ta Ella? Nikad čuo za nju? 

Marko: Zar smo se za ovakvu Hrvatsku borili da promovirate srpsku glazbu? Vi ste najobičniji Orjunaši i Yugozomboidi! Za dom spremni!

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa, Vin Diesel za siromašne, dopisni član magazina ”Narodnom glazbom protiv jazza”, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i snob.

www.instagram.com/dearleaderjoe

www.facebook.com/dearleaderjoe