BINA – Business talk show & Networking – Ulazak u eurozonu

0

U Utorak 9.7.2019. održan je treći po redu „Business talk show & Networking“ u organizaciji BINA u zagrebačkom restoranu BALON.

Imali smo priliku poslušati panel diskusiju na temu „Ulazak u eurozonu“ u kojoj je govorio specijalni gost Doc. dr. sc. Tomislav Globan, odgovarajući na pitanja Brankice Capan Vučić – predsjednice BINA te Anite Lukende Mlinac – konzultantice BINA za organizacijski razvoj, financijsko upravljanje i kontroling.

Naime, dr. sc. Tomislav Globan je docent na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na kojem je 2013. stekao doktorat znanosti u području makroekonomije financijskih tržišta i europskih ekonomskih integracija. Dobitnik je Državne nagrade za znanost koju dodjeljuje Hrvatski sabor te nagrade Austrijske središnje banke za najbolji znanstveni rad mladih ekonomista. Kao suradnik na projektu Europskog socijalnog fonda svoje postdoktorsko usavršavanje proveo je na WIIW institutu u Beču, a dobitnik je i potpore Sveučilišta u Zagrebu za istraživački boravak u Sjedinjenim Američkim Državama na University of North Carolina u Charlotteu. U inozemstvu se usavršavao i kroz pohađanje više radionica i ljetnih škola u području metodologije istraživačkog rada.

BINA – Business talk show & Networking

Budući da se Doc. dr. sc. Tomislav bavi ekonomikom sporta, na drugom dijelu panela bila je izuzetno zanimljiva diskusija na temu „Evolucija businessa u nogometu“ gdje je naravno najviše uživao muški dio publike.

Nakon ozbiljnih tema uslijedilo je ugodno druženje i umrežavanje te bogata tombola “IBCC” proizvođačko farmaceutske tvrtke iz Rijeke  na kojoj su svi sudionici bili dobitnici.

 

Koliko je bilo zanimljivo… slike govore više od riječi.

BINA – Business talk show & Networking
BINA – Business talk show & Networking

BINA – Business talk show & Networking

Vidimo se na slijedećem druženju a do tada želimo Vam ugodno ljeto i kvalitetan odmor!

TIM BINA