Clickbait naslov – Ella Dvornik – Nije me Charles istukao niti sam išla na plastičnu operaciju nosa!?

0

Postoje ti dani u mjesecu kad žene krvare, ali postoje i ti dani u mjesecu kad novinari krvare. Nema dobrih priča, nema vijesti, nema klikova na portal, a sukladno tome nema ni love od oglašivača. Što učiniti u takvoj situaciji? Krunicu u ruke i moli Boga da se nešto desi. Bar jedna sisa da ispadne, guzica, obiteljsko nasilje, bilo šta…

Ja sam ovih dana krvario više nego Culej. Već su me zvale blagajnice iz Dione i pitale: ”Nismo te vidjele već danima. Uvijek si kupovao sardine s isteknutim rokom trajanja, a sad ih nemamo kome prodati. Jesi dobro?”

Razmišljao sam da si skratim muke i pustim plin, al’ me škrtost spriječila da se ubijem. Taman kad sam googlao da nađem neko jeftinije riješenje za samoubojstvo, izleti mi na fejsu slika Elle Dvornik s razbijenim nosom. Ako ovo nije znak s neba da Bog postoji, onda ne znam šta je. 

Prvo što mi je palo na pamet je Charlesova teška ruka. Popio je čovjek malo nakon posla, pustio Vucu, a kad zasvira Love and Drinking, ruka jednostavno sama poleti. Možeš ti glasat’ za Istanbulsku konvenciju, ali kad pjesma krene, dođe ti da nešto razbiješ. Nema nasilja do obiteljskog nasilja. Svako jutro ženi odvali jedan šamar. Ako ne znaš zašto, znat će ona!

Drugi scenarij je bio taj da je Ella otišla na plastičnu operaciju nosa, ali nije htjela da javnost sazna pa je izmislila priču da se zabila glavom u staklena vrata. Znala je ona odmah da bi usljedili komentari – Ljudi kopaju po kontejnerima, a ona troši pare na plastične operacije… Moja Mirjana ima nos k’o orao i ne pada joj na pamet ići na operaciju. Bog ju je stvorio takvu i njezin nos je dar sa neba… Lako joj ići na operacije kad ima sponzora… Dino se okreće u grobu… K’o je upoće ta Ella da se o njoj stalno piše?

Pokušao sam stupiti u kontakt s Ellom, Charlesom pa čak i s Danijelom Dvornik, ali mi se nitko od njih nije javio. Dužni su Bogu i Vragu. Možda sad ispada da sam teoretičar zavjera, ali ja sam siguran da se nešto od ovog dvoje desilo. 

Jedino što mi još pada na pamet je to da je ovo napravila jer je bila ljubomorna na Severinu. Ona izbacila gole fotke i sad svi samo SEVE, SEVE, a o Elli nit’ A nit’ B. Možda je to i neki HDZ-ov PR spin. Nek’ svi pričaju o Elli da se pod tepih gurnu kurve i Vaso Brkić. Jebote led!! Možda sam stvarno na tragu nečeg velikog. Možda je preopasno da pišem dalje. 

 

PS: Nisam stavio ovaj naslov radi klikova. Istina mora izaći na vidjelo!

 

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa, posljednji čučerski domoljub, dopisni član magazina ”Nabijem te na Istanbulsku konvenciju”, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i snob. 

https://www.instagram.com/dearleaderjoe

https://www.facebook.com/DearLeaderJoe

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20