ALGEBRA – Zadnji dani upisa na Digitalnu akademiju

0

Zadnji dani upisa na Digitalnu akademiju

Bliže se rujan i zadnji dani upisa na Algebra Junior Digitalnu akademiju!
Nakon dvije godine provedbe programa za osnovnoškolce i 3000 zadovoljnih polaznika, novoj generaciji dizajnera, inženjera, programera i kreativaca svih vrsta pripremili smo nove lokacije diljem Hrvatske, novi sadržajniji program i pregršt nove opreme. Digitalne mikroskope, kamere, 3D printere, robote Qbot Robot Car for Scratch Arduino, robote Ozobot Bit, VR naočale, grafičke tablete…

Na ukupno 8 povezanih stupnjeva prilagođenih uzrastu, djeca koriste računala za kreativno izražavanje, svladavaju osnove robotike, vještine poput programiranja, uče kako koristiti 3D printere, kreirati virtualne stvarnosti, te rade na zajedničkim projektima…

Upisi su u tijeku uz rani popust! Želite li da vaše dijete na kreativan, zabavan i intuitivan način svladava tehnologije, prijavite ga na program već danas.

Saznaj više

Upoznaj se s Red Hat online edukacijom

Iskoristi priliku i upoznaj se s Red Hat treninzima putem besplatnih oglednih online sadržaja. Sadržaj je vezan uz RHEL, OpenStack, OpenShift, Ansible, Cloud Native Apps i Visualisation, a pristupiti mu možete putem poveznice.

Red Hat je svjetski lider među tvrtkama posvećenim Open Source softveru i najveći distributer Linux operativnih sustava. Algebra kao Red Hat Certified Training Partner više od desetljeća prati trendove na području Linux i Open Source edukacije te brojnim postojećim i novim Linux korisnicima nudimo službene treninge i certifikaciju za najpoznatiji i najveći svjetski Linux brend. Zanima te Red Hat edukacija u Algebri? Provjeri našu ponudu!
Saznaj više

Stekni svoje prve digitalne vještine ili naprednija IT znanja na besplatnim edukacijama!

Besplatno pohađaj program obrazovanja za Web dizajnera, Sistemskog i mrežnog administratora – specijalista i Računalnog programera Internet aplikacija – C# i ASP.NET!

Pozivamo te da se prijaviš ako si:
* nezaposlen više od 12 mjeseci, stariji od 34 godine, s najviše završenom srednjom školom
* zaposlen ili nezaposlen između 15 i 34 godine i imaš završenu najviše osnovnu školu
* zaposlen ili nezaposlen i imaš završenu jednogodišnju ili dvogodišnju srednju školu, bez obzira na godine starosti

Svi navedeni programi su verificirani, što znači da po završetku dobivaš uvjerenje s pravom upisa novog zanimanja u e-radnu knjižicu. Uz to, završetkom svih programa obrazovanja (osim Web dizajnera) možeš steći međunarodno priznate certifikate. Detalje o uvjetima upisa besplatne edukacije i prijavnicu pronađi na službenoj stranici projekta!
Rezerviraj mjesto

Saznaj sve o državnoj maturi

Ove godine postaješ maturant? Onda znaš da te na kraju školske godine očekuju najvažniji ispiti u tvom školovanju – državna matura. Što prije saznaš sve bitne informacije o maturi povećati ćeš si priliku za uspjeh i upis željenog fakulteta!

Ne propusti Algebrina besplatna, tradicionalna savjetovanja o državnoj maturi na koje dolazi više tisuća maturanata!
Kako odabrati najbolji studij i zanimanje koje odgovara tvojim interesima i mogućnostima, kako rezultati državne mature utječu na upis željenog studija, kakva je navala na pojedine fakultete… Saznaj sve iz prve ruke!

Provjeri termin u svom gradu, pozovi prijatelje i svi se zajedno prijavite na besplatno savjetovanje! Samo požuri jer je broj mjesta ograničen!
Saznajte više

KEEP CALM: Uložite u znanje i sigurnu budućnost svog djeteta!

Želite da vaše dijete bude dio sve brže rastuće STEM zajednice i stekne diplomu koja će mu otvoriti vrata modernog tržišta rada? Odaberite jedan od studija Visokog učilišta Algebra i uložite u njegovu sigurnu budućnost. Do trenutka preuzimanja diplome, 100% naših studenata već je zaposleno!

Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima. Proglašeni smo najboljom obrazovnom institucijom i najkvalitetnijim stručnim studijem, a prosječna godišnja stopa rasta upisanih studenata je 22%.

Saznajte više o studijima:
Digitalni marketing
Multimedija računarstvo
Sistemsko inženjerstvo
Programsko inženjerstvo
Dizajn

Za sva pitanja slobodno se obratite našem voditelju prijavnog ureda, Milanu Dukiću na prijavni.ured@algebra.hr.

Saznajte više

Osvojite stipendiju za Algebrin e-Leadership MBA studij!

Visoko učilište Algebra otvara prijave za novi ciklus stipendijskog natječaja koji će najboljim kandidatima omogućiti da u cijelosti ili djelomično pokriju trošak jedinog e-Leadership MBA studija u regiji. Javite se želite li osnažiti svoje znanje, steći nove vještine, proširiti mrežu poznanstava i podići svoje samopouzdanje na sljedeću razinu, neovisno o tome radite li u korporacijama ili u manjim tvrtkama ili ste jednostavno željni novih poslovnih znanja.

Prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj otvorene su do 5. listopada 2018.

Algebrin e-Leadership MBA studij izvodi se na engleskom jeziku i u suradnji s predavačima University of Indiana, Kelley School of Business, jedne od vodećih američkih poslovnih škola prema uglednom magazinu Bloomberg.

Ove je godine s programom završila prva generacija e-Leadera, koja se pridružila utjecajnoj alumni zajednici IgBS studenata, proizašloj iz sada već 15-godišnje suradnje Sveučilišta u Indiani i Ekonomskog instituta Zagreb čiju tradiciju ovaj program uspješno nastavlja.

Prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj MBA programa otvorene su do 5. listopada 2018.

Prijavite se