Mala s Hvara – Sex i Hvar

0

Noćni život gori, alkohol se toči, pare se troše, a sutradan se uz doručak i kavu jedu tablete za dan poslije. Iako ćete pola litre pive platiti pedesetak kuna, cijena tableta za dan poslije, ili kako ih volim zvati After party pilule je ista kao i u ostatku Hrvatske, 200kuna. Sex i Hvar grad. Jedna hvarska firma koja se bavi noćnim životom, odlučila se pomoći našim turistima pa uz prodane karte dijeli kondome. Hvala što brinete. Možda bi se i restorani mogli ugledati na njih i uz doručak posluživati pilule za dan poslije.

Doručak uz pilule za dan poslije

Na ovom Hvaru svi se brinu za naše drage goste pa vam tako pored prodavaonice šlapa stoji: “Nemojte da vam morski ježevi upropaste odmor!”, kao mom kolegi iz Australije.

Ježevi

Naporan je naš posao, pogotovo kada se pijani ljudi nalože na činjenicu da ti piše STAFF na majci. Nisam sigurna da li se pale na uniforme ili samo žele ižicati besplatnu cugu, iako ih ne mogu kriviti s obzirom na cijene. No uglavnom, u ovom slučaju su se na mog kolegu naložile dvije Šveđanke, jedan par iz Brazila i jedna Talijanka.

Nakon izlaska najbolje se osvježiti noćnim golim kupanjem, kao što se i ova internacionalna šarena ekipica uputila, međutim s namjerom grupnog sexa, više nego uživanja u slanom moru. Australac se naložio na Šveđanke, Brazilka na Australca, a Brazilac na Talijanku. Cijela pomutnja nastaje kada društvance kreće na plažu, a Talijanka krade jednu od Šveđanki i bježi u mrak. Nakon 10 minutne potjere za Scissor sisters, ekipa se ipak umjesto šestorca morala prihvatiti četvorca. Jadni oni. Brazilac je u međuvremenu izgubio volju za akcijom zbog nestale talijanske ljubavi, pa je odlučio supruzi uskratiti australsku ljubav i napustiti igru “Orgije na plaži”. Tužnog Australca koji je sa šestorca spao na dvojac (iliti običan sex), tugu će morati utopiti u mladoj Šveđanki. No ni tu njegovim mukama nije kraj jer kako ulaze u more, mlada plavuša biva ranjena ni manje ni više nego od strane morskog ježinca. Nakon polusatnog pokušaja operacije vađednja iglica iz nožica, i zadnji par gubi volju te odlaze šepajući u apartman. Iako morski jež nije probušio kondom te nije bilo potrebe ostavljanja novaca u ljekarni za pilule za dan poslije, ipak je nekima upropastio odmor.

Stoga ljudi, kroksice na noge i slobodno u more. I zapamtite, uvijek koristite zaštitu kako biste i sljedeće ljeto mogli uživati na festivalima umjesto dječjim igralištima.

Stephanie aka Mala s Hvara

P.S. Jeste li i vi uvijek mislili da je “Seksi grad” umjesto “Seks i grad”?

Stephanie aka Mala s Hvara

Autorica: Stephanie aka Mala s Hvara, dežurni partimejker i heartbrejker

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20