Kako su Pakistanci donijeli Hrvatskoj sreću u pobjedi protiv Danske

0

Jučerašnja utakmica Hrvatske protiv Danske je vjerojatno jedna od najluđih, ako ne i najluđa utakmica u povijesti svjetskih prvenstava u nogometu. Nisam se toliko naživcirao od kad sam vidio da Kolinda ide u Rusiju na tekmu o svom trošku. Primimo gol u prvoj minuti utakmice, zabijemo im gol 3 minute kasnije, Modrić promašuje penal u zadnjim minutama drugog produžetka, cura pokraj mene mi prolije zadnju pivu, naši promašuju (tj, Schmeichel junior brani) kaznene udarce, ali onda na scenu stupa Srbin spasitelj. ”Ministar obrane” Subašić sa tri spektakularne obrane penala, vraća Hrvatsku u život. Luka Modrić se iskupio za promašaj i ovaj put zabio. Rekao je da se ni ne sjeća da je promašio prvi penal. Točku na I je stavio Rakitić i tako nas konačno riješio onog balkanskog, gubitničkog mentaliteta. Dobre momčadi pobjeđuju i kad igraju loše.

Hrvatska je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji i jedino tko nas može zaustaviti je Kolinda koja bi mogla ponuditi Putinu predaju utakmice u zamjenu za otpisivanje Agrokorovih dugova.

Utakmicu sam gledao na Foodballerki u društvu prijatelja i Pakistanskih studenata iz Njemačke koji putuju po Europi i svaku utakmicu Svjetskog prvenstva u Rusiji gledaju u drugoj državi. Kako su veliki navijači Hrvatske reprezentacije, odlučili su tekmu protiv Danske gledati u Zagrebu. Nisam praznovjeran, ali sam pomislio ”Ako su zbog nas čak i Pakistanci prevalili toliki put, onda nam je suđeno da dobijemo ovu utakmicu. Ima nas i Pakistanaca skoro 200 milijuna.”

Foodballerka – Pakistanski navijači:)
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr

Evo i kratkog videa da vidite kako su došli na ovu ludu ideju:)

Kako su veliki obožavatelji Luke Modrića, nisu mogli otići doma, a da se ne ubiju u Vatrenim ćevapima s LUKOM:)

Foodballerka – Vatreni ćevapi s LUKOM
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr

Slavilo se jučer do dugo u noć i barem na trenutak zaboravilo da smo ostali bez svojih mirovina i da nam državu vode najveći kriminalci na kugli zemaljskoj.

 

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa, čučerski Šuker, dopisni član magazina ”Plastične boce svima, dijamanti samo njima”, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i snob.