Na najljepšoj zagrebačkoj plaži predstavljena knjiga Vibracija uspjeha

0

Ne morate pobjeći na Jadran kako biste se odmorili čitajući dobru knjigu na plaži. Upravo se održava četvrto izdanje „Mora knjiga“ na zagrebačkom Zrinjevcu, kulturno događanje s ciljem promoviranja kulture čitanja.

Tako se jučer na ovoj zelenoj plaži knjižničarima grada Zagreba predstavila Iva Belé. Knjigu Vibracija uspjeha – Naučite kako da uspjeh ovisi o vama, a ne o okolnostima, predstavila je uz dobru energiju i s podrškom Zona Vital proizvoda iz Oktal Pharme.

More Knjiga
PR foto

Uvjerenje da je sve oko nas energija koja vibrira dovelo je Ivu Belé do novog pogleda na svijet te do preokreta u njezinom privatnom i poslovnom životu. On joj je podario sretan i ispunjen život, uspješnu karijeru i odnose s ljudima koji u njoj izazivaju zadovoljstvo.

Svoje poslovno i životno iskustvo te znanja koja je stjecala u Hrvatskoj i inozemstvu Iva Belé pretočila je u vlastitu metodu za postizanje uspjeha – Success Concept. Svoje je spoznaje sažela u knjizi Vibracija uspjeha – Naučite kako da uspjeh ovisi o vama, a ne o okolnostima i podijelila ju knjižničarima na najljepšoj zagrebačkoj plaži.

Kako ništa ne bi kvarilo ljetni užitak čitanja na otvorenom, zaslužni su bili proizvodi iz linije Zona Vital, namijenjeni zaštiti kože od uboda insekata. Natura kids sprej i Natura gel potpuno su prirodni. Mogu se primijeniti na kožu djece i odraslih bez straha, jer sadrže mješavinu biljnih iscrpina i eteričnih ulja koja njeguju kožu. Natura kids sprej se brzo upija i stvara prirodnu barijeru koja štiti kožu odraslih i nježnu dječju kožu od insekata, a Natura gel njeguje i umiruje nadraženu kožu.

***

Oktal Pharma osnovana je 1992. godine u Zagrebu, te je vrlo brzo prerasla u jednu od vodećih nacionalnih veledrogerija u Republici Hrvatskoj. Danas Oktal Pharma posluje u cijeloj regiji i zastupa više od 30 zapadnoeuropskih i američkih tvrtki i kontinuirano širi svoje poslovanje, imajući neprekidno u fokusu potrebe kupaca.