Pjesma ELLE DVORNIK postala hit ovogodišnjeg GAY PRIDE-a

0

Nazvala me neki dan Ella Dvornik. Bila je uzbuđena kao Martina Dalić kad je sastavljala ekipu za Lex Agrokor. Rekla je ”Imam super pjesmu. Zove se Lidija. Moramo to snimiti.”

Znala je da sam slab na Lidiju Bačić i da neću moći odoljeti. Poslala mi je tekst, a meni je krenula suza niz oko. Sve ono što sam htio sam napisati Lidiji Bačić, ali nisam našao prave riječi.

”Svakog dana prije škole, ja gledam samo slike tvoje i znaš da ja, ne mislim više na nikoga, Lidija…

Nisam više htio postavljati pitanja. Rekoh joj ”Dolazi odmah. Imam butelju mađarskog vina. Strusit ćemo to i bacamo se na snimanje.”

 

Ella je odmah objavila video na Facebooku. Pljuštali su lajkovi i komentari podrške sve dok mi nije zazvonio telefon. Bio je to poziv iz Centralnog komiteta Čučerja. ”Jesi ti normalan? Koja ti je pi.. materina? Kako te Boga nije strah? Rekli smo ti sto puta da se makneš od Elle. Sad te nagovorila na ovu Gay propagandu, a šta je sljedeće? Droga, eto šta je.” 

Bio sam zbunjen u prvi tren, a onda sam shvatio da me Ella prevela žedna preko vode. Pa to nije pjesma posvećena Lidiji Bačić, već čistokrvna gay propaganda, pravi lezbijski hit. Pitao sam se ”Kako ću Željki Markić pred oči? Šta će reći moj imenjak Bozanić?”

Objavio sam pjesmu samo da upozorim mlade kako opasnost vreba na svakom čošku, čak i od vaših najbližih. Vjerovao sam Elli i nisam sumnjao u njezine namjere. Da sam vjerovao samo u Boga kako su me učili, ovo se ne bi desilo. Šest dana o kruhu i vodi i duhovna obnova u Međugorju. Usput ću pozdraviti i Mamića.

 

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa, Bogobojazni kamatar iz Čučerja, dopisni član magazina ”S vjerom u Krista, protiv komunista”, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i snob.