MALA S HVARA – Sezona lova na turiste

0

1.6. sezona je počela, sezona lova na turiste, doslovno. Dopustite da se predstavim. Cijenjeno ime je Stephanie, ali za Vas ću ovoga ljeta pisati pod pseudonimom Mala s Hvara. Mala jesam, no s Hvara nisam, originalno Slavonka, no tko će drugi odrađivati vruće turističke sezone nego mi Slavonci.

Kako sam završila na Flash.hr-u, pitate se? Jednostavno. Bila sam sljedbenica Dragog nam Vođe Joea te ga napila i iskoristila, khm, u poslovnom smislu. Ucjenom do posla, tako to u lijepoj našoj ide. Zbog prirode posla kojim se bavim na našem najsunčanijem otoku, razvila sam veću toleranciju na alkohol nego većina ljudi. Na moju sreću, Dragi Vođa aka Joe Flash ne zna popiti kao prava poštena Hrvatina. Vidjela sam priliku i iskoristila je. Eto me ovdje.

Kakvim se to poslom bavim gdje se možete unaprijediti u još većeg ljubitelja alkoholnih pića nego što već jeste? Promocija evenata poput boat partyja, sunset cruiseva i noćnih izlazaka, na koje bi bio red da odem i zabavim se.

U kolumni Mala s Hvara ovog ćete ljeta uživati u sočnim detaljima iz hvarskih noćnih izlazaka, pričama s after beach partyja, pijanim nabadanjima na morske ježeve te svakojakim anegdotama nas sezonaca i stranaca.

Da ne duljim, bacam se u more i u traženje juicy priča kojima ću vas razveseliti ovo ljeto. Nadam se da ćete se i vi dragi čitatelji uspjeti rashladiti bez obzira na kojem se dijelu Lijepe Naše nalazite. Bit će nam dugo i toplo lito. Vikend zabava počinje.

Živjeli.

 

Autorica: Stephanie aka Mala s Hvara

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20