Luminize uložile 200 tisuća kuna u spot ”Twilight” koji je snimao kamerman Madonninog dokumentarca ”Strike a Pose”

0

Nakon što su napravile uspješnu karijeru u Nizozemskoj i odradile turneju za svoj debitantski album ”All or Nothing”, grupa Luminize koju čine četiri djevojke iz Crikvenice, ima novi singl na engleskom jeziku, pjesmu »Twilight« koja donosi zaokret u njihovom zvuku, a prateći videospot donosi i novi vizualni identitet benda.

Kako im popularnost raste, tako i one sve više ulažu u glazbenu i video produkciju, a u ovaj spot su uložile preko 200 tisuća kuna, što i ne čudi kada se u spotu kao redatelj pojavljuje Ivan Barbosa, koji je osvojio Edison nagradu za najbolji glazbeni video u 2016. godini, a uz njega je za kameru i snimanje u spotu bio zadužen i Reinout Steenhuizen koji je radio na filmu “Strike a Pose”, dokumentarni film o Madonninom plesnom timu. U snimanju spota sudjelovalo je i modni dizajner Bagua Jody koji je zaslužan za novi styling benda. Bagua Jody bi trebao progurati singl Twilight na Amsterdam Fashion Week, što bi sigurno bilo veliko priznanje i sjajna promocija za najuspješniji hrvatski girl band Luminize.

Pjesma »Twilight« nudi moderan i mističan dark-pop prizvuk s electro-utjecajem, a tematski se bavi unutarnjom borbom svakog pojedinca – individualnom nesigurnošću, uz istovremenu želju za izbjegavanjem ranjivosti. Pjesmu su cure napisale u dnevnom boravku, a predstavlja njihov razgovor sa samim sobom u ogledalu tj. borbu prihvaćanja nove osobe u koju se pretvaramo tokom života.

Na spotu je bilo i ozljeda, a basistica Tea je skoro slomila ruku u mačevalačkim akrobacijama koje su izvodile za vrijeme snimanja. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u ovom sjajnom video uratku.

 

 

 

Autor: Josip Novosel

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20