Bowling Club – novo mjesto za bowling i dobru zabavu u Zagrebu

0

Za 1. MAJ možete otići na more, ako imate koju kunu viška. Ako ste siromašni, možete otići na neki od mnogbrojnih prosvjeda i ”na prste jedne ruke” izbrojiti nezadovoljne građane ove zemlje. Pravi Hrvat se žali u birtiji i na fejsu. Nema on vremena za ulicu. Ako ste totalno dekintirani, možete se tuči s penzionerima za kineski grah. Ne zvuči baš previše zabavno.

Ja sam imao koju kunu viška, ali mi nije padalo na pamet ići na more s kišobranom. Pozvao sam kolegu Krešu i njegovu zaručnicu Kristinu na bowling. Na fejsu sam vidio da Ella Dvornik ima apstinencijsku krizu jer je prestala pušiti. Stalno je objavljivala statuse da ne zna što bi sa sobom, pa sam pozvao i nju da nam se pridruži da ne kulgamo u troje k’o Srbi (da se razumijemo, nemam ništa protiv istočnih susjeda).

Naime, u Zagrebu se nakon dugo vremena opet otvorila nova kuglana. Riječ je o Bowling clubu koji se nalazi iza Cibone u dvorištu restorana Maredo u ulici Florijana Andrašeca 14.

Prostor sjajno izgleda. Imaju sedam staza i tematski bowling (mi smo izabrali disco bowling). Naručili smo si tortilja čips i pivice. Epska bitka je mogla krenuti. Ella i ja protiv Kreše i Kristine.

Bowling club
Foto: Josip Novosel, Flash.hr
Bowling Club – Ella Dvornik
Foto: Josip Novosel, Flash.hr

Krešo ima tradicionalan pristup kuglanju, dok ja više njegujem freestyle. Jednostavno on izgleda k’o Franjo Tuđman kad se priprema za bacanje, dok mene krasi čučerska elegancija i sportska profinjenost.

Bowling Club
Krešo se priprema, a Kristina čupa kosu od muke.
Foto: Josip Novosel, Flash.hr
Bowling Club
Kakva gracioznost, kakva lakoća pokreta. Labuđe jezero je goli kurac za ovaj bowling performans.
Foto: Flash.hr

Prvu partiju su dobili Krešo i Kristina, a drugu Ella i ja. Uslijedio je meč za pobjedu. Osjećao sam se kao Božo Petrov kad su mu rekli da ne smije napustiti saborsku stolicu.

Bowling Club
Kristina – ovo je reklama za Seiko sat.
foto: Josip Novosel, Flash.hr
Bowling Club
Krešo – ovo je isto reklama za Seiko sat.
foto: Josip Novosel, Flash.hr

U životu i sportu nažalost ne pobjeđuju uvijek najbolji. Na ekranu se jasno vidi da ni bowling nije pošteđen o namještanja rezultata. Ella i ja smo bili moralni pobjednici.

Bowling Club
Ne pobjeđuju uvijek najbolji. Na ekranu se jasno vidi da ni bowling nije pošteđen o namještanja rezultata.
Foto: Josip Novosel, Flash.hr

Ella je samo hinila da se raduje s pobjednikom Krešom.

Bowling Club
Ella je hinila da se raduje s pobjednikom Krešom
Foto: Josip Novosel, Flash.hr

Meni nije preostalo ništa nego da se slikam sam kao moralni pobjednik i neokrunjeni kralj kuglane.

Bowling Club – Josip Novosel aka Dragi Vođa – moralni pobjednik i neokrunjeni kralj kuglane.
Foto: Flash.hr

Mi smo se lagano raspremali, ali Kristina se nije micala sa staze. Navukla se na bowling k’o Grdović na bevandu.

Bowling Club
Kristina
Foto: Josip Novosel, Flash.hr

Bowling Club je odlično novo mjesto za zabavu u svako doba dana. Možete tamo proslaviti rođendan, organizirati after work party, team building, rezervirati kuglanu samo za sebe i sl. Ja znam da se sigurno vraćam kako bih ispravio nepravdu koja mi se desila za 1. MAJ. Bowling je igra u kojoj niski ljudi na kraju pobjeđuju.

BOWLING CLUB

Florijana Andrašeca 14, Zagreb

Tel:  01 3096 500

https://www.facebook.com/bowlingclubzagreb/

 

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa, ljubitelj visećih kuglana, dopisni član magazina ”Ne vjeruj ljudima bez kose”, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i snob.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20