U ZAGREBU OTVOREN 42.2 RUNNING STORE – SPECIJALIZIRANA TRGOVINA NAMIJENJENA TRČANJU

0

Ecija Ojdanić, Ana Radišić, Slavko Sobin, Ecija Ivušić te Matea Matošević na otvorenju prvog zagrebačkog running store-a.

Ecija Ivusic i Ecija Ojdanic
42.2 Running store

 

New York, Boston, London, Berlin, Chicago, Tokyo… Rijeke ljudi koji trče; usponi, padovi, grčevi i bol, pomicanje granica, pobjede i ushićenja…. maraton! San svakog profesionalnog ili trkača entuzijasta istrčati je famoznih 42.2 kilometara – maraton, krunu trčanja.

I upravo je to poslužilo kao inspiracija u pokretanju trgovine znakovitog naziva 42.2 Running Store, koja je nedavno otvorena u centru Zagreba, Frankopanskoj 2a, samo 300 metara od omiljenog odredišta mnogih ljubitelja trčanja – Dubravkinog puta i parka Tuškanac.

Svečano otvorenje upriličio je osnivač 42.2 Running Store-a, Boris Šušković, ujedno osnivač i ShoeBeDo dućana te vlasnik i predsjednik Uprave Wulf sporta, obrativši se mnogobrojnim okupljenim zaljubljenicima u trčanje, među kojima su bile i osobe iz javnog života – Ecija Ojdanić, Ana Radišić, Ecija Ivušić, Slavko Sobin te maratonka i Adidas ambasadorica Matea Matošević.

Ana Radišić - 42.2 Running store
Ana Radišić – 42.2 Running store

Svi oni uvjerili su se kako je 42.2 Running Store sve, samo ne obična trgovina. Zamišljena kao svojevrsna zajednica svih ljubitelja trčanja, pruža 360pristup koji uključuje cjelokupnu uslugu; vrhunski educirano osoblje koje po dolasku klijenata obavlja početno skeniranje, pruža korisne savjete, pomaže u odabiru odgovarajuće opreme, sve do savjeta u onoj crnoj, ali nezaobilaznoj strani sporta – rehabilitaciji nakon sportskih ozljeda.

42.2_5
42.2 Running store

Uz tjedna predavanja vrhunskih sportaša i trenera, potpuno novu dimenziju trgovini dati će svjetski novitet – yoga za trkače.

42.2 running store namjenjen je rekreativcima, za koje će promicati zdravi način života i trčanje kao sastavni dio svakodnevnih aktivnosti, ali također i vrhunskim sportašima. Trgovina je opremljena najpoznatijim svjetskim sportskim brendovima poput Adidasa, Ascisa, Sauconya, New Balancea, Mizuna, Brooksa, Polara, Garmina, Camelbacka, a pored opreme za trčanje, nudi i brojne popratne sadržaje. Klijenti će na raspolaganju imati traku za trčanje opremljenu kamerama i monitorima, koje će osoblju omogućiti uvid u njihove tjelesne predispozicije, kao i tuš i mini svlačionicu za one koji u dućan za trčanje dođu trčeći!

42.2_7
42.2 Running store

Trgovina koja je potpuno specijalizirana za trčanje san je brojnih sportaša i rekreativaca koji im se, napokon, ovih dana i ostvario. ­­Timing za otvorenje je i više nego savršen, s obzirom da dolaskom prvih lijepih dana svi počinjemo boraviti češće vani na svježem zraku i razmišljati o proljetnim tjelesnim aktivnostima. Ovo proljeće odaberi i ti trčanje, aktivnost koja iz godine u godinu postaje sve popularnija u Hrvatskoj. A prije nego kreneš, navrati u 42.2 running store u Frankopansku 2a ili na web stranicu www.422.hr, posavjetuj se sa stručnjacima, nabavi vrhunsku opremu i probudi sportski duh u sebi.

42.2 Running store
42.2 Running store

Foto: Saša Jungić i Sarah Dombre

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20