Program Studija Smijeha od 06.03. do 12.03.2017.

0

PONEDJELJAK 06.03. u 20.30h „I hate Mondays“ Open mic night – kvalifikacije

http://studiosmijeha.hr/predstava/hate-mondays-open-mic-night-kvalifikacije-6/

Nastavljamo potragu za novim komičarskim nadama u ožujku!

Na večerima otvorenog mikrofona osim natjecatelja, publika također ima važnu ulogu. Prijavi se kao natjecatelj ili budi dio publike – žirija!

Večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno open-majk je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što ti treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti.

PRAVILA OTVORENOG MIKROFONA:

– dužina nastupa: 7 MINUTA

– materijal nastupa MORA biti AUTORSKO DJELO
– vicevi, tuđi materijali, prepričavanje tuđih fora, pretjerano vulgaran i uvredljiv materijal bez duhovitosti NISU DOPUŠTENI

– nastup mora biti oblikovan u stand up comedy formu. Razumijemo da postoji hrpa vas koja odlično repa, slaže pjesmice ili piše priče, no tek kad je to pretočeno u stand up nastup možete nastupati na otvorenom mikrofonu

– prijave za Open Mic počinju svakog ponedjeljka u 19:30 sati i obavljaju se kod dežurnog voditelja. Prijaviti se može i preko poruka na Facebook stranici Studija Smijeha.

– prijave prestaju u 20:20 sati i u program se kreće u 20:30 sati s do tada prijavljenim natjecateljima

– prijava nakon početka Open mic-a NEMA

– raspored komičara koji nastupaju na Open micu određuje se na licu mjesta izvlačenjem

Upad BESPLATAN

UTORAK 07.03. u 20.30h Stand up MK/HR/SRB

http://studiosmijeha.hr/predstava/stand-up-show-mkhrsrb-6/

Ovoga puta za vas smo pripremili makedonsko – hrvatsko – srpski trio!
Naša tri fenomenalna regionalna komičara predstavit će vam se sa svojim najboljim forama i nasmijati vas do suza.

Pod zastavom Makedonije nastupit će Nenad Stefanovski, pod zastavom Hrvatske Goran Vinčić, a pod zastavom Srbije Ivan Nikolić.

NENAD STEFANOVSKI (MK)

Nada se da će jednog dana nastupati u Berlinu sa nemačkim državljanstvom. Trenutno, na putu do Evrope, nastupa u blizini beogradske autobuske stanice. Odrastao, pored Trijumfalne kapije – u Skoplju. Iako je iz Makedonije zna svih 6 padeža. Ne volontira već godinama jer su plate izuzetno niske. Više godina je radio na aerodromu sa strankama pa je mnogo nacija prošlo kroz njega. Ne zna zašto sve ovo piše u trećem licu.

GORAN VINČIĆ (HR)
Goran Vinčić Vinča je student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Sentimentalan je prema semaforima. Kada izađe, pije jako puno. Ako je dug red u WC-u, onda ništa ne pije. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Najduža veza mu je bila 6 mjeseci… a onda više nije mogao da je krpi. Obožava filmove na internetu, a najomiljeni mu je Alien: Osmi bludnik. Smatra da je Gandalf pravoslavac.

IVAN NIKOLIĆ (SRB)
Ivan je neko kome scena nije strana, osim kada nastupa van Srbije. Od priredbi za Dan škole i tumaranja hodnicima kao “pametnjaković” zamoljen da napusti učionicu, prošao je sličan put kao i većina današnjih kolega.
Kasnije otkriva da je mikrofon sjajna naprava u koju možeš sasuti sve frustracije i gluposti koje ti padnu na pamet, ali mu nije odgovaralo što moraju biti u stihu. Pošto, kao muzičar, ipak nije slavno umro u 27. godini od seksa, droge i rock&rolla, razočarano je dunuo u svećice i poželeo da to onda bude dosta kasnije od seksa, proširenih vena i upale grla.
Voli da ide u vrtić, gleda i pravi pokretne slike, živi više života sedeći ispred crne ploče sa tečnim kristalima, diše pod vodom i bude u pravu, što se, zamislite, uvek dešava.

Upad 40 kn

SRIJEDA 08.03. u 20.30h LADIES NIGHT ZA DAN ŽENA

http://studiosmijeha.hr/predstava/ladies-night-stand-up-show-dan-zena/

Vrijeme je za još jednu žensku večer u Studiju Smijeha i to na Dan žena!

U čast svih žena nastupit će: Marina Orsag, Miranda Lončar i Vlatka Mifka.

One će vam svakako dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor i razbiti predrasude da je stand up isključivo “muški posao”.

Upad 40 kn

ČETVRTAK  09.03. u 20.30 h Novi tekst ožujak – Druga izvedba

http://studiosmijeha.hr/predstava/novi-tekst-ozujak-druga-izvedba/

Vrijeme je za novi tekst! 

Tradicija kluba je da naši komičari i komičarke svakog mjeseca pripremaju nove fore koje možete gledati četvrtkom.

Drugo izdanje novog teksta za ožujak nikako ne smijete propustiti jer nastupaju čak 6 komičara/ki.

Nastupaju: Marina Orsag u ulozi voditeljice, Miranda Lončar, Saša Turković, Tin Sedlar i glazbeni gost Tihomir Paravina.

Gost večeri je i mjesečni pobjednik/pobjednica Open Mic večeri.

Upad 30 kn

 

 

PETAK 10.03. u 20.30 h „PIPKANJE JE ODGOVOR“ Miranda Lončar One Woman Show

http://studiosmijeha.hr/predstava/pipkanje-odgovor-miranda-loncar-one-women-show/

MIRANDA LONČAR je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Trilingualna. Kad govori engleski, stranci čuju ruski. 

Godine 1992. zamalo Miss Bosne i Hercegovine, ali zeznula je sve svoje šanse vrišteći: Jebo mir u svijetu! Dajte prvo mir kod nas!
Titula joj je umakla zbog toga …ili zbog brčina.

Ovo je njezin prvi one woman show. Oni koju su je gledali jamče da će se obrukat. Budi Hrvat i dođi uživat u tuđem padu.

A bude i pipkanja.

Upad  40 kn

 

SUBOTA 11.03. u 20.30 h „Ta divna splitska stand up noć“

http://studiosmijeha.hr/predstava/ta-divna-splitska-stand-up-noc/

Sukladno razvijanju stand up comedy scene u Splitu Studio smijeha dobio je dva nova odlična rezidenta upravo iz Splita. Njima dvojici pridružili smo i splitske Open micovce.

Dođite poslušati odlične splitske baze punih sat i pol.

  • Josip Škiljo je tridesetdvogodišnji “mladić” koji je često blizu mikrofona uz pomoć kojeg putem radio valova davi slušateljstvo, kada nije u prilici to raditi u živo. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!
  • Tomislav Primorac je polovni Dalmatinac, živi u Splitu već 23 godine, ali rođen u Mostaru. Bavi se glazbom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme završava studij fizike. Ne voli ništa što vole mladi. Druželjubiv, komunikativan, pristojan, uvijek pozdravlja susjede na stubištu. Donedavno se na facebooku zvao Potencijalni Serijski Ubojica, ali su mu iz nekog razloga to zabranili, pa je prisiljen koristiti svoje dosadno ime i prezime, Tomislav Primorac.

Gosti večeri su: Ivica Lazaneo, Vanja Dobrijević, Ivo Musulin i Ante Travizi.

Upad 40 kn

 

NEDJELJA 12.03. u 20.30 h „7. Smrtnih grijeha“ Tematski stand up show

http://studiosmijeha.hr/predstava/7-smrtnih-grijeha-tematski-stand-up/

Bog je milostiv i oprostit će Vam ako se jednu večer nasmijete na Njegov račun i na račun Njegovih ovozemaljskih zastupnika. Svakako ne zaboravite sljedeći dan otići na ispovijed.

Voditelj programa outfitom je usklađen s temom showa, a očekujte i duhovitu propovijed.
Upad 40 kn

 

 

 

 

Rezervacije za sve predstave vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.

Rezervacije primamo na prastari moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr

Nova lokacija Studija Smijeha je Hebrangova 10, ulaz iz Gajeve.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20