Autoškola Trend – Irena Jakičić – Kraljica parkiranja

0

Nakon točenja goriva,došao je red i na parkiranje. Instruktor Marko, kao glavni apostol izdao je nekoliko pravila koja su potrebna kako bi se moglo uparkiravati.

Prvo pravilo glasi: „Moramo imati iste majice koje daju jasnu poruku.“

Drugo pravilo: „Ništa bez selfija.“

I treće pravilo koje vrijedi samo za njega jer je vjerski fanatik: ,,Neka mi dragi Bog pomogne.”

Možete pretpostaviti zašto je stavio naočale. (Haha).

Vjerojatno zbog duševnih boli koje sam mu nanjela tokom svih ovih sati vožnje. Sigurno misli da je ovo posljednji krug pakla.

Instruktore ako čitate ovo, onda je posljednji krug pakla za mene i za Vas definitivno završni ispit. Šalu na stranu, slika govori tisuću riječi pa tako i ova. Živio instruktor i njegov mladi apostol.

Instruktor: ,,A sada dosta zezancije. Krenimo voziti, ali ovog puta te molim ne pritišči po gasu kao slonica Nelica i po kočnici kao psihopat, znaš da sam prošli puta skoro završio u bolnici.”

Došli smo do parkirališta. Tresla sam se k’o penzić koji se sprema na put do Mirogoja. Instruktor je rekao: ,,Samo me slušaj i radi polako.” Izletio je iz auta i počeo mahati rukama kao luđak. Pomislila sam: ”Možda u fušu radi kao vjetrenjača?” Mahao je i dalje i davao mi upute: „Motaj Irena, motaj, tako ćeš morati i kad budeš vozila traktor u Stupniku.“ Da nebi bilo da lažem tu je fotka kao dokaz.

Na kraju se ipak urazumio,shvatio je da ja nisam Horvatinčić i da je još rano da završi pod zemljom. Pustio me da se na miru i normalno uparkiravam. Ipak sam ja „Big boss“. Sljedeće, a ujedno i posljednje poglavlje vožnje je ispit da postanem budući Niki Lauda. Logično:)

Autoškola Trend Instruktor Marko i Irena Jakičić Foto: Flash.hr
Autoškola Trend
Instruktor Marko i Irena Jakičić
Foto: Flash.hr

I šta još reći za kraj, koju poruku poslati?. Možda ovu: Vuk sit, sve ovce na broju, reče vuk jeduči čobanina.

 

Autorica: Irena Jakičić, od nedavno kraljica fotogeničnosti i prva princeza izbora Kraljica Hrvatska, a uskoro i Kraljica parkiranja, prije svega čovjek, a tek onda sponzoruša iz Stupnika