Lovrinović okrenuo leđa Živom Zidu. Osniva klub zastupnika bez njih!

0

Iako su nas mnogi napadali da pišemo protiv Živog Zida, sad se pokazalo da smo cijelo vrijeme bili u pravu. Upozorili smo na nepravilnosti u radu stranke i potencijalni raspad stranke nakon izbora, a sad se to i potvrdilo. Nakon što ih je napustio Runtić i uzeo svoj saborski mandat, sad ih napušta i Lovrinović kojem je Živi zid samo poslužio da na krilima njihove popularnosti uđe u sabor.

Ivan Lovrinović je potvrdio da će zajedno sa skorašnjim zastupnikom Ivicom Mišićem pokušati formirati klub zastupnika u Saboru, i to bez partnera iz predizborne koalicije sa Živim zidom, piše HRT.

Vjeruju da će im se pridružiti zastupnik Goran Aleksić iz Udruge Franak, jer im je za klub potrebno troje.

“Mogu vam potvrditi tu informaciju, to je sasvim logično. Pa mi smo, kad smo izišli iz MOST-a, formirali klub nezavisnih zastupnika. Sad kad imamo svoju stranku – Promijenimo Hrvatsku – sasvim je logično da u Saboru imamo i svoj klub. To je praksa koju imaju i druge stranke. To je nama normalan i potreban zahvat, jer želimo svoju stranku promovirati dalje, ona je najmlađa po pitanju osnivanja, osnovali smo je dva tjedna prije raspisivanja izbora”, izjavio je Lovrinović za Index.hr