Koalicijski partner Živog Zida kupio stan pod ovrhom i podržao Karamarka u aferi Konzultantica!

0

JURO MARTINOVIĆ, nositelj liste koalicije Živog zida, Franka, Akcije mladih i Promijenimo Hrvatsku u VI. izbornoj jedinici kupio je prošle godine stan koji je bio pod ovrhom.

Index je došao u posjed dokumenata koji pokazuju da je Martinović za milijun kuna kupio stan od 99 kvadrata s dvorištem od 2722 kvadrata i spremom od 3 kvadrata u jednom zagrebačkom naselju.

Malo je čudno da se protiv ovrha bori čovjek, koji na ovrhama zarađuje.

Nije to jedina mrlja kod koalicijskog  partnera Živog Zia. Još dok je bio MOST-ov saborski zastupnik, Juro Martinović je umanjivao Karamarkovu aferu Konzultantica i tada je otvoreno rekao kako će glasati za Karamarka i protiv pozicije MOST-a.

“Ja ostajem pri tome da neću glasati za SDP-ov prijedlog o opozivu Tomislava Karamarka. Što ako mi glasujemo za opoziv Karamarka, a Povjerenstvo odluči da nije u sukobu interesa? Mislim da ne trebamo uskratiti potporu dok ne bude jasno je li i što je zgriješio”, rekao je Martinović

Martinović je za aferu Konzultantica rekao kako je “takvih afera već i bilo”.

Ovo je samo jedan od razloga zašto su mnogi članovi napustili Živi Zid i osnovali svoju stranku Slobodna Hrvatska, koja se nalazi sa Stipom Petrinom u koaliciji NEMA PRODAJE.

 

Autor: Josip Novosel

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20