BRIT FLOYD – NAJVEĆI SVJETSKI PINK FLOYD SHOW STIŽE U HRVATSKU!

0

 

BRIT FLOYD

10.11.2016. – Spaladium Arena, Split

11.11.2016. – Boćarski dom, Zagreb
NAJVEĆI SVJETSKI PINK FLOYD SHOW STIŽE U HRVATSKU!

Nakon prošlogodišnjeg mega uspjeha na turneji od 146 koncerata, Brit Floyd, najbolja tribute skupina legendarne grupe Pink Floyd vraća se u Europu, kako bi nastavili svoje nevjerojatno putovanje i ponovno nas podsjetili na fantastičan opus Pink Floyda.

 

Sve ljubitelje glazbe očekuje putovanje kroz 50 godina glazbene povijesti uključujući nezaboravne hitove s albuma poput The Dark Side of the MoonWish You Were HereAnimalsThe Wall and The Division Bell. U sklopu svoje “Space and Time CONTINUUM” turneje, održat će dva nastupa. Prvi će biti u Splitskoj Spaladium areni 10.11.2016. a drugi 11.11.2016. u Boćarskom domu u Zagrebu.

 

Njihov glavni pjevač, gitarist i aranžer – Damian Darlington – je izjavio: “Reakcija publike na turneju “Space and Time” iz 2015. je bila toliko pozitivna da smo odlučili nastaviti i u 2016. uz naslov “Space and time CONTINUUM”. Cilj nam je bio napraviti još bolji i impresivniji nastup za sve. Postoji toliko mnogo kvalitetnog materijala za rad tako da ćemo definitivno ubaciti nekoliko drugačijih pjesama ovaj put, ali naravno nećemo zaboraviti uključiti i sve najdraže i najpoznatije hitove.

 

“Savršen show” – LA Times

“Nevjerojatno… glazbeno remek djelo” – Ticketmaster

 

S najnovijom tehnologijom vrijednom milijun dolara, koja uključuje rasvjetu, video dizajn i još veću produkciju – BRIT FLOYD – Space and Time CONTINUUM – sigurno predstavlja najambiciozniju i najbolju Brit Floyd turneju svih vremena.

 

VIP MEET & GREET

 

Svakom posjetitelju koncerta s kupljenom VIP ulaznicom za Meet & Greet paket, na dan nastupa u 17:00 sati, bit će dodijeljena posebna propusnica koja će im omogućiti razgledavanje suvenira i razgovor s članovima turneje.

Posjetiteljima s posebnim VIP ulaznicama bit će omogućeno prisustvovanje tonskoj probi, prilikom koje će glazbenici počastiti VIP goste bonus nastupom dvaju Pink Floyd klasika koji se neće izvoditi tijekom večernjeg koncerta. Nakon probe, slijedi upoznavanje s glazbenicima, fotografiranje, te podjela autograma. Bit će to nezaboravna uspomena.

 

ULAZNICE – Eventim sustav i online www.eventim.hr

Cijene Zagreb:

Prvih dvjesto kupaca imati će priliku svoju ulaznicu kupiti po cijeni od 170,00 kn, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 200,00 kn te 230,00 kn na dan koncerta.

Cijene Split:

Prvih dvjesto pedeset kupaca imati će priliku svoju ulaznicu kupiti po cijeni od 130,00 kn za parter i 160,00 za tribine, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 150,00 kn za parter/180,00 kn za tribine, te na dan koncerta 170,00 kn za parter/190 kn za tribine.

Požurite kako biste i vi nabavili svoju ulaznicu povoljnije!


LINKOVI:

www.britfloyd.com

www.facebook.com/britfloydshow

www.youtube.com/britfloydshow

www.twitter.com/britfloyd

https://www.facebook.com/edituskoncerti

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20