STIPE PETRINA poručio partneru MOSTA: ”Ti si tek jedan sebični prevarant i sve što činiš, činiš za vlastitu guzicu!”

0

MOST se pokazao kao najveća prevara na prošlim izborima, što će birači sigurno kazniti na ponovljenim izborima. Dokazali su da njihova riječ ne vrijedi čak ni kad je ovjerena kod javnog bilježnika. Bili su spremni koalirati sa SDP-om, a na kraju završili sa HDZ-om, što u biti dođe na isto jer nema velike razlike između te dvije stranke. Jedan od rijetkih nekorumpiranih političara, bez dlake na jeziku je Stipe Petrina, član koalicije ”NEMA PRODAJE’‘.

Nakon što je danas Franko Vidović iz MOST-a, objavio facebook status u kojem se pita kako će MOST financirati predizbornu kampanju, kenula je žustra rasprava u koju se uključio Vidović iz SDP-a, a kasnije i Ivan Ledenko s liste Loza koja se priključila MOST-u. Petrina je Ledenku odgovorio u svom prepoznatljivom stilu i spustio ga na zemlju.

“Čemu ovaj žar? SDP se unaprijed sprema za oporbu?”, upitao je Ledenko.

“Ivica Ledenko ti dobro znaš kako idu pripreme za oporbu. Non stop vježbaš”, napisao je Vidović.

Tada se u raspravu uključio i Stipe Petrina.

“Čemu ovaj žar? SDP se unaprijed sprema za oporbu?”, upitao je Ledenko.

“Aj Ledenko ušuti ti si tek jedan sebični prevarant i sve što činiš činiš za vlastitu guzicu. Aj objasni kako te je Petrov postavio u Upravno vijeće NP Krka i što si za to dao za uzvrat”, napisao mu je Petrina.

 

Raspravu možete pogledati ovdje: