Koalicija Živog Zida, Lovrinovića i udruge Franak, miče SDP i HDZ sa političke scene!?

0

Ljudi su bili iznenađeni kada je Živi Zid izjavio da će napraviti predizbornu koaliciju, ali sada bi mogli biti oduševljeni kad vide da su u pregovorima sa udrugom Franak i Lovrinovićem. Ova koalicija bi ozbiljno mogla poremetiti planove SDP-a i HDZ-a, koji bi vlast mogli dobiti jedino na način da koaliraju zajedno.

Prenosimo facebook objavu Živog Zida

Sinoć smo dovršili posljednji krug pregovora sa koalicijskim partnerima. Radi se o Udruzi Franak te strankama Promijenimo Hrvatsku (prof. Lovrinović) i Akciji mladih. Moguće je da ćemo naknadno u koaliciju uvrstiti i neke manje stranke i istaknute pojedince.
Pregovori nisu bili laki, jer svatko je morao nešto dati, od nečega odustati. Iznimno mi je drago reći da su se svi članovi Glavnoga odbora po potrebi bili spremni odreći prvih i drugih mjesta na listama kako bi se sporazum realizirao. Tako je čak šestero članova GO-a odustalo od mjesta nositelja liste.
Čvrsto vjerujemo da će nam postignuti dogovor omogućiti značajan broj zastupnika u sljedećem mandatu sabora, a samim time i daleko veći utjecaj na političkoj sceni nego je bio do sada.
Kampanja upravo počinje, raditi ćemo svakodnevno sve do 11. rujna. Pratite informacije sljedećih dana.

Uvijek vaš, Ivan Vilibor Sinčić