Tefal vas nagrađuje povodom svoje 60. obljetnice

0

Već 60 godina, Tefal vas prati u svakodnevnom životu kako bi podijelili izuzetne trenutk . Sada je vrijeme da proslavimo zajedno sve naše lijepe trenutke iz prošlosti, trenutke pune zabave, uspjeha i sreće.

60 je godina prošlo otkada je osnovan Tefal. A čak 62 otkada je 1954. francuski inžinjer Marc Gregoire poslušao savjet svoje supruge (jer iza svakog uspješnog muškarca stoji baš to – njegova supruga) i, kao što je napravio sa svojom opremom za ribolov, premazao je njezine tave Teflonom. Rezultati su bili zapanjujući! Dvije godine kasnije osnovan je Tefal i to jednostavnim spajanjem slova iz riječi TEFlon i ALuminij. Tada pod sloganom “Tefal tava: tava na koju se hrana uistinu ne lijepi” proizvodilo se i 100 tava na dan sve dok jednoga dana te, zapravo prijelomne 1961. lijepa i slavna dama, poznata i dan danas po svom istančanom ukusu i osjećaju za lijepo, Jacky Kennedy nije izašla na naslovnici američkog čaosopisa držeći u ruci svoju “Tefalku”! Kakva je to revolucija bila, najbolji marketing u to doba, narudžbe su narasle na 7500 komada tjedno a uskoro i na milijun jedinica mjesečno. O da, život je postao lakši!

No Tefal tu nije stao, glad njegovih inovataora za uvijek novim i zanimljivim doveo je uskoro do prvog glačala sa elektroničkim izbornikom temperature, 1982. s prvim kuhalom vode.. tako su se redali proizvodi koji je bilo sve više i više i svi su dolazili od strane Tefala. No, tada 2000. godine, iz tvornice u Francuskoj izašla je i jedna jako posebna tava, s poznatom crvenom točkom po kojoj danas svi odmah prepoznaju naš brend. Da, bio je to genijalni Thermospot, savšeno jednostavan i precizan indikator idealne temperature za početak kuhanja! Dvojbe više nije bilo, revolucija je dobila svoj nastavak!

I tako je započela Tefalova neprestana potraga za inovacijama i od tada nastoji pronaći nova rješenja koja će vam promijeniti život.

Jeste li znali da se danas svake sekunde diljem svijeta proda 7 proizvoda SEB grupe čiji je Tefal dio. Svake godine u više od 150 zemalja svijeta proda se više od 200 mil proizvoda grupe SEB.

Povodom 60. obljetnice Tefala, Tefal i Flash.hr vas nagrađuju kuhalom za vodu ”Safe to touch”.

Tefal kuhalo za vodu SAFE TO TOUCH Izvor: Tefal
Tefal kuhalo za vodu SAFE TO TOUCH
Izvor: Tefal
  • Zahvaljujući dvostrukoj izolaciji i stijenkama hladnim na dodir, plastični dijelovi su sigurni na dodir , čak i nakon ključanja.

 

Posjetite stranicu www.tefal.hr i navedite u komentaru ispod članaka neka tri njihova proizvoda. Slučajnim odabriom ćemu u četvrtak 28.4. 2016. do 20:00 sati nekom od vas pokloniti kuhalo za vodu SAFE TO TOTUCH.

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20