Najglasniji u borbi protiv terorizma su njegovi tvorci!

0

Svi su zgroženi sinoćnjim stravičnim krvoprolićem u Bruxellu, a osude ovog terorističkog čina pljušte sa svih strana. Naravno da će svatko normalan osuditi ovaj barbarizam i stradavanje nedužnih ljudi, ali zašto je ubojstvo par Belgijanaca, Francuza, Amerikanaca ili Židova djelo terorizma, a svakodnevno ubijanje Palestinaca, Sirijaca, Libijaca, Afganistanaca, Iračana… je borba za demokraciju ili kolateralna šteta?

Kada je Brevik pobio one nevine ljude u Norveškoj, onda se pričalo o masovnom ubojici i psihički nestabilnoj osobi, a ne o teroristu. Nitko nije napadao njegovu vjeru, jer nije musliman. Ako krščanin ubije nekog, onda je ubojica ili borac za slobodu, a ako musliman ubije nekog onda je terorist. ISIS su stvorili SAD i Izrael, a podržali su ih u tom stvaranju i njihovi saveznici: Njemačka, Velika Britanija, Francuska i ostale članice Europske unije pa tako i Hrvatska. Uništili su stabilne zemlje i protjerali njihove ljude diljem Europe. Otvorili su Pandorinu kutiju i svjesno i namjerno izazvali kaos. Opet će zgrade svijetliti u bojama belgijske zastava, ali niti jedna zgrada neće svijetliti u bojama iračke zastave, afganistanske zastave, libijske ili sirijske zastave? Kad SAD i Izrael napadaju druge zemlje i ubijaju ljude, nitko ih ne naziva teroristima. Premijeri i predsjednici država se slikaju s njihovim vođama, raspravljaju o važnim političkim temama i nitko ih ne osuđuje da se druže sa teroristima i da podupiru terorizam.

Uvjeravali su nas kako je ulazak u EU i NATO savez garancija mira, ali EU i NATO savez samo stvaraju nove sukobe i nove ratove, a ne mir. Jučer se i saborski zastupnik Stipe Petrina obrušio na EU i NATO.

”Danas je Bruxelles, a sutra možda Dubrovnik, Split ili Zagreb. Netko će kazati, nismo im mi zanimljiva meta, malena smo zemlja. Istina, mala smo zemlja ali smo dio paktova koji su smrtni neprijatelji zlim stranama. Kada NATO i EU izda zapovijed i napad, u tim kraticama stoji i Hrvatska, te smo u istoj opasnosti kao i ostale zemlje članice.

Pitanje je što smo dobili ulascima u EU i NATO, godine sigurnosti ili godine nesigurnosti, strepnji i straha? Je li maloj mediteranskoj zemlji,biseru ovog kraja potrebno biti član ovih organizacija, čak i ne član već blagajna iz koje će se uzimati i financirati tko zna što, a ne dobivati ništa osim loših scenarija koji dovode do ovakvih horora. Zar nije hrvatska vojska i devedesetima dokazala da može uz srce junačko obraniti svoje. Činjenica je da mi nismo ušli u EU i NATO što mi trebamo njih, već zato jer oni trebaju nas, još jedno u nizu žrtveno janje”.

Članstvo u EU i NATO savezu nam nisu donjeli ništa dobrog, osim velikih troškova za članarine, uništavanja naše proizvodnje i izvoza, a sada i teororističku/ratnu prijetnju.

Teroristički napadi u Europi nisu slučajnost, nego posljedica terorističke politike Nato saveza, Eurospke unije, SAD-a, Saudijske arabije i Izraela. Nas nitko nije pitao želimo li biti dio te terorističke koalicije, nego su nas na silu u nju ugurali, kao i većinu građana Europske unije.

Pratite samo medije i vidjet ćete da su najglasniji borci protiv terorizma zapravo njegovi tvorci i financijeri! Ako mislite da su to teorije zavjere, eto vam i dokaza tj. priznanja:

 

Autor: Josip Novosel