Kolinda će milijun naših eura donirati Sirijcima jer Hrvati žive odlično i nama pomoć nije potrebna!

0

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, objavila je u četvrtak u Londonu da će Hrvatska u iduće četiri godine dati milijun eura za pomoć Siriji . Da njezino licemjerje bude još veće, jer je podržavala agresiju na Siriju, pozvala je i međunarodnu zajednicu da hitno djeluje kako bi se prekinule patnje milijuna Sirijaca u gotovo petogodišnjem ratu.

Financijska pomoć Hrvatske bit će namijenjena zaštiti i obrazovanju djece, žena i vjerskih manjina te borbi protiv seksusalnog nasilja, rekla je Grabar-Kitarović na međunarodnoj donatorskoj konferenciji u Londonu, a još je istaknula da svako dijete ima pravo na školovanje jer brazovanje najjače oružje protiv ekstremizma”

S obzirom da je Hrvatska zadužena kao Grčka i Albanija zajedno, naravno da ćemo i ovu humanitarnu pomoć financirati tako da će se predsjednica i Vlada zadužiti na naše ime u inozemstvu, kako bi pomogli sirotim Sirijcima. Kako je moguće da zemlja koja nema novac da plaća kamate na svoje dugove, a kamoli da ih otplati, ide donirati nekom milijun eura??? Zar Kolinda stvarno misli da smo mi takve budale? Predsjednica i njezina ekipa nisu mislili uzeti kredit na milijun eura i založiti svoju imovinu kao garanciju vraćanja tog kredita. Oni će zadužiti nas i onda nam s visoka propovijedati kako se dugovi moraju vraćati. (Nemam ništa protiv Sirijaca. Oni su žrtve SAD-a, NATO saveza i Europske unije, a mi smo žrtve naših korumpiranih političara koji takve kriminalne organizacije podržavaju).

Očito je u Hrvatskoj raj na zemlji i kod nas ne treba više ulagati u zaštitu i obrazovanje djece i žena. U Hrvatskoj svi žive sretni i zadovljni i ne znaju kud će s novcima. Djeca nisu gladna u školama i roditeljima nije problem plaćati njihovo školovanje. Mi živimo toliko dobro da možemo pomagati drugima jer nama pomoć ne treba.

Da njezinom kretenizmu nema kraja, potvrdila je i ovom izjavom: ”Smatram da je izgubljeno previše vremena i da međunarodna zajednica mora djelovati odmah kako bi se prekinule patnje civila u ratu predsjednika Bašara al-Asada i različitih pobunjeničkih skupina koje Damask smatra teroristima”.

Rat koji je pokrenuo SAD i NATO savez u kojem je i naša Kolinda radila, ona sada naziva ratom Bašara al-Asada???

Većina ljudi je glasala za Kolindu jer ima lijepu frizuru, lijepu haljinu, obiteljska je žena, ide u crkvu, drži desnu ruku na srcu, članica je HDZ-a. Mislili su valjda da će tako dobra žena brinuti o napaćenom hrvatskom narodu, ali su se prevarili. Njoj su ipak prioritet Sirijici. Hrvati žive odlično. S obzirom da su izabrali ovakvu predsjednicu, očito bolje nisu ni zaslužili. Najžalosnije je što će ju mnogi i nakon ovog teksta i svih onih afera oko pomilovanja kriminalaca i dalje braniti.

Možda da se Kolinda izjasni kao predsjednica Sirije, jer predsjednica Hrvata očito nije.

Za kraj možemo samo reći:

PRESTANITE VIŠE GLUMITI DOBROTVORE S NAŠIM NOVCEM, BANDO LOPOVSKA!

 

Autor: Josip Novosel