Orešković kreće u najveću pljačku Hrvatske nakon devedestih!

0

Izbori su završili. MOST je napravio suradnju s HDZ-om koji je postavio ”nestranačkog” premijera Oreškovića, iako svi znamo da iza njega stoji HDZ, ali što je još gore, izraelski farmaceutski lobi.

Sjećate se kako je Bandić rekao kako će osnovati ZG Holding u kojem će biti sve zagrebačke firme, kako bi na taj način smanjio troškove njihova rada i povećao njihovu efikasnost. Rezultat osnivanja Zg Holdinga je povećanje svih životnih troškova stanovnika Zagreba, povećan broj uhljeba koji žive na račun proračuna i nikad veći gradski dug.

Ono što je Milan napravio na razini grada Zagreba, Orešković planira napraviti na razini Hrvatske i staviti sve državne firme u jedan nacionalni Holding. Naš novi ”domoljubni” premijer želi ustrojiti državu kao firmu i privatizirati sve što se privatizirati može i zarađivati ekstra profite na već opljačkanom narodu.

Poanta države nije da ostvaruje ekstra profite na svojim građanima, nego da im pruži najbolju moguću uslugu po najnižoj mogućoj cijeni. Svi moraju imati pravo na energetski minimum i na obrazovanje i zdravstvenu zaštitu, a od svih tih neophodnih stvari, Orešković želi napraviti robu na tržištu, tako da će kvalitetan život moći imati samo oni koji si to mogu priuštiti.

Hrvatskoj ne treba rat. Imamo Oreškovića i HDZ koji će nas uništiti do temelja.

 

Autor: Josip Novosel