POKLANJAMO VAM POTPUNI WELLNESS DOŽIVLJAJ U MURAD CENTRU U ZAGREBU

0

Provedite Spa Day u Wellness&Fitness centru Murad koji uključuje korištenje sauna, teretane, bazena i 30 minutnu masažu.

Murad Centar je jedan od najcjelovitijih wellness centara u Zagrebu. Sama ponuda centra njeguje holistički pristup zdravlju i ljepoti.

Kako je wellness idealno mjesto za opuštanje i uživanje, nakon napornog dana preporučamo opuštanje uma i tijela sa detoksikacijom u saunama od kojih možete birati između: finske saune koja ima temperaturu od 70°C do 100°C, i turske parne kupelji sa zvjezdanim nebom koja ima temperaturu od 40 °C do 60°C. U relax zoni za odmor možete se poslužiti i čajem po izboru.

Wellness centar Murad | Sheraton Zagreb Hotel
Wellness centar Murad | Sheraton Zagreb Hotel

Bazen sa vanjskim sunčalištem idealno je mjesto za opuštanje i rekreaciju. Površina bazena je 130 m2, dubina 1.40 m, a grijan je na temperaturi od 28°C. U bazenu se ponedjeljkom, srijedom i petkom u 19.30 održavaju grupe aquaaerobica.

Izvor: Murad
Izvor: Murad

Vježbajte u teretani posebnoj po svojim Air-machine spravama sa zračnim otporom i TRX cornerom.  U teretani niste sami, sa vama su fitness treneri koji će vam uvijek rado pomoći, a spremni su i na individualne sate isključivo sa vama.

Izvor: Murad
Izvor: Murad

Poklanjamo 2×1 dnevnu kartu (Spa day) koja uključuje korištenje saune, bazena, teretane i 30 minutnu masažu.

Odgovorite u komentaru ispod članka na postavljeno pitanje i osvojite svoju wellness kartu:

Koje usluge uključuje Spa day dnevna karta?

 

Odabrat ćemo dvije dobitnice do kraja dana.

 

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20