Prgomet je na svinjokolji, Božo trguje s HDZ-om i SDP-om, a Sinčić se i dalje bori za obične ljude i ostaje dosljedan sebi. Ivanova riječ vrijedi puno više od Božinog potpisa!

0

Nakon što cijeli predizborni cirkus završio, Hrvatska se vraća u ”normalu”. Dložacije su opet svakodnevnica. Danas su članovi Živog Zida predvođeni Ivanom Sinčićem, pokušali zaustaviti na zagrebačkoj Savici deložaciju četveročlane obitelji s djetetom koje boluje od autizma i bakom koja boluje od epilepsije. Uzalud su upozoravali kako nije normalno da obitelj usred zime završi na cesti s bolesnim djetetom i staricom, policija nije imala milosti. Obitelj je deložirana po nalogu Milana Bandića, a Sinčić je opet završio u zatvoru.

Izvor: Živi Zid
Izvor: Živi Zid

‘Za razliku od 150 drugih saborskih zastupnika koji trguju stolicama, jedino je Ivan Sinčić ostao vjerodostojan i odbio podržati zlo utjelovljeno u dvije velike stranke. Njegova riječ vrijedi više od ovjerene izjave kod javnog bilježnika koju je dao Božo Petrov, da bi već u izbornoj noći rekao da se nje ne namjerava držati. Za razliku od onih koje muči kako se dočepati vlasti, Ivan Sinčić u ovim trenucima je zajedno s obitelji Krčmar koju za nešto manje od sat vremena čeka deložacija po nalogu Grada Zagreba, odnosno Milana Bandića’, prenio je Živi zid na svojem Facebook profilu za vrijeme trajanja deložacije.

 

 

 

Autor: Josip Novosel