Nadir Saxwinds slavi svjetski uspjeh Dave Guardala Reborn dizajna

0

Već gotovo trideset godina, Guardala usnici su hvaljeni  zbog umijeća izrade, dizajna i zvuka, a Michael Brecker modeli su ih doveli do legendarnog statusa. Michael ih je, naravno,  svirao osobno. MB II (Michael Brecker II) i Studio King modeli (i ostali) su legende, još uvijek slavljene od strane umjetnika širom svijeta.

Nadir Saxwinds ove godine šalje zahvalu svim trgovcima i distributerima koji se protežu sve od Brazila do Koreje, Norveške i SAD-a.

Nadir Saxwinds
Nadir Saxwinds

Nadir se temelji na Guardalinim legendarnim američkim dizajnima, dodajući vrhunsku CNC izradu, ručno završnu obradu te oplatu bez premca.

Nadir usnici sjaje s deset puta više zlata (3,5 mikrona) u usporedbi s industrijskim prosjekom. Nadir čvrsto vjeruje u ovo veliko ulaganje u proizvodnju koje osigurava dugovječnost, ljepotu i šareni zvuk.

Nadir ima desetljeća iskustva u proizvodnji usnika, poboljšavanju Guardala dizajna te kreiranju vlastitih Nadir modela. Vrsni zanatlija Nadir je proveo cijeli život svirajući saksofon te izrađujući i popravljajući puhačke instrumente i usnike.  Nadir koristi svoje opširno znanje detaljnog dizajniranja usnika (može se pohvaliti s više od 4000 usnika u svojoj trgovini) i primjenjuje ga na Guardala Reborn usnike.

Jim Cheek iz Sax Co., UK kaže sljedeće o MB II i Nadirovom novom Sky usniku: „Nadir Ibrahimoglu nastavlja proizvoditi i prodavati ove izvanredne komade u Njemačkoj. Guardala je postavio standard vrhunske kvalitete usnika još u 1980-ima, posebice svoj revolucionarni posao za Michaela Breckera.

Nadirovo obraćanje pozornosti na detalje i završni rad je uvijek na vrlo visokoj razini te vjerujem da to pridonosi  dodatnom odgovaranju te sposobnosti čiste artikulacije koja se može dobiti od svih njegovih usnika. „

Nadir Saxwinds, koji se bazira u Hamburgu u Njemačkoj već više od trideset godina, izrađuje vrhunske saksofonske usnike za sopran, alt, tenor i bariton saksofone te nudi Dave Guardala Reborn modele, kao i Nadir liniju.

Nadir također posjeduje i trgovinu glazbene opreme u Hamburgu te aktivno distributira instrumente putem GigaSax Distribution.

Za više informacija, molimo pošaljite email na: tom.nadirsaxwinds@gmail.com ili posjetite stranicu www.nadirsaxwinds.com.

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20