BIJELO DUGME – ARENA ZAGREB, 28.11. 2015.

0

U prepunoj Pulskoj areni Bijelo Dugme je započelo turneju „ Tko ne poludi, taj nije normalan“

„Pulska arena se 08. kolovoza zamalo raspala nakon što je primila skoro deset tisuća ljudi koji su oduševljeno pohodili slavljenički koncert jednog od najvećih sastava ovog prostora – Bijelog Dugmeta!“ ovako je opisan prvi koncert turneje, a još nas očekuju četiri susreta.

Odlična turneja po imenu “Tko ne poludi, taj nije normalan” obilježava 40 godina od objave prve ploče ove kultne grupe ”Kad bi bio bijelo dugme”.

Pulskom arenom su tako u vruću ljetnu večer odzvanjali klasici poput

“Lipe cvatu”“Hajdemo U Planine” i “Đurđevdan”, atmosfera je bila euforična i mnogi smatraju da je pulski koncert bio najbolji do sada u njihovoj slavljeničkoj turneji koja se održala u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i preko oceana.

https://www.youtube.com/watch?v=J0Umoz9vvZ4

Osnivač Bijelog Dugmeta i autor pjesama Goran Bregović, vokal Alen Islamović i Mladen Vojičić – Tifa na najbolji će način dočarati zašto je Bijelo Dugme legenda!

Dugme je jedan od najvažnijih i najutjecajniji bendova koji je već pri samom osnutku mogao stajati uz bok tadašnjim svjetskim bendovima, a mogu se pohvaliti i činjenicom da su rock glazbu doveli na velike pozornice i približili širokim masama. Iza njih su rasprodane turneje, nebrojeni hitovi i titula najvećeg rock benda ovih prostora, ali i respektabilna svjetska karijera Gorana Bregovića. Bijelo dugme živi i 40 godina nakon početka jedne, ipak, velike priče.

Koncertna turneja se nakon Pule nastavlja u

Rijeci 27.11., Zagrebu 28.11., Splitu 04.12. i Osijeku 19.12.

Budi i ti dio priče!!!

Ulaznice za sve koncerte su u prodaji u sustavu Ticketshop.hr i Tisak media centrima

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20