ŽIVI ZID ISPRED HDZ-a!

0

Nemoguće je više voditi ozbiljnu političku kampanju bez angažmana na društvenim mrežama, na kojima su prisutne više manje sve stranke u zemlji, koje ukupno imaju preko 200 tiuća fanova na facebooku, a od toga samo ŽIVI ZID ima više od 102 tisuće fanova.

Kada se pogleda ukupan broj objava na Facebooku i interakcija s korisnicima te angažiranost fanova svake stranke na Facebooku, ŽIVI ZID je popularniji od SDP-a i HDZ-a. Ako se u analizu uključe sve društvene mreže, onda SDP ima minimalnu prednost ispred ŽIVOG ZIDA koji je i dalje ispred HDZ-a.

Kad uzmemo u obzir koliko novca imaju za promidžbu ove dvije kriminalne stranke i koliku medijsku pozornost uživaju u odnosu na ŽIVI ZID, koj’ praktički nema nikakva financijska sredstva, a u medije dolazi na kapaljku, dolazimo do zaključka da je ŽIVI ZID među informatički pismenom populacijom, prva stranka u zemlji, što i pokazuju sve online ankete u kojima ŽIVI ZID dobiva preko 50% podrške građana.

Prema posljednjim istraživanjima u kojima se gledaju online i offline ankete, ŽIVI ZID ima podršku od preko 25% građana i ta podrška je u stalnom porastu.

Očito je da dolaze neka druga vremena i da je ljudima više dosta praznih riječi, lažnog domoljublja i demagogije, a ponajviše pljačke i iskorištavanja od strane čelnih ljudi SDP-a i HDZ-a. Ovi izbori će iznenaditi sve vodeće stranke u zemlji, a ŽIVI ZID bi mogao postati najveća senzacija u povijesti hrvatskih izbora.

Da li je kriminalcima iz saborskih klupa došao konačni kraj, saznat ćemo 8.11.2015. nakon objave izbornih rezultata.

 

Autor: Josip Novosel

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20