Nakon Sinčićevog nastupa kod Mislava Bage, Živom Zidu podrška porasla na 25%!

0

Sinčić je Mislavu Bagi na Novoj tv odgovorio da ŽIVI ZID neće koalirati s nikim, točnije: ”Nikad s HDZ-om i SDP-om, ukrali su milijarde naših kuna”.

Također je nadodao da Živi Zid ide na pobjedu na ovim izborima, ali Mislav Bago to nikako nije mogao prihvatiti i bio je retardirano uporan u nastojanju da mu Ivan odgovori dal’ će koalirati s SDP-om ili HDZ-om. Sinčić mu je lijepo rekao: ”Oni su lopovi, ukrali su milijarde naših kuna, koalicija s njima nije moguća. Mi iz oporbe možemo napraviti daleko više nego svi dosadašnji zastupnici zajedno – kaže Sinčić”.

Ivan je također nadodao ”Želimo da nesposobni državni odvjetnik ode, želimo zatvoriti lopove. Želimo da se uklone korumpirani suci. Želimo smijeniti i guvernera”.

Za problem švicarskog franka Sinčić smatra da nije riješen Zakonom o konverziji kredita u eure. ”To nije nikakvo rješenje. To je tek problem. A i ovaj sadašnji zakon najvjerojatnije će srušiti Ustavni sud. To je jedan predizborni trik ministra Lalovca kako bi se ostavio dojam da se nešto radi. Vidjeli smo da tri godine ministar nije ništa radio dok nismo mi u predsjedničkoj kampanji nametnuli to pitanje. Ja sam s tim ljudima prošao deložacije i najgore trenutke i nitko sretniji od mene da se to napokon riješi. Ali ne vjerujem Milanoviću”, kaže Sinčić.

Sinčićev odlučan nastup u kojem je konačno javnosti rekao ”CAR JE GOL”, izazvao je neviđenu podršku ŽIVOM ZIDU na svim portalima i društvenim mrežama. Neki od komenatara na stranici 24 sata su:

Sinčić legendo, samo tako nastavi protiv umreženo-uhljebničkih parazita. Uskoro im dolazi kraj ! Imaš glas cijele moje familije !

Tako je…Pokrali su Milijune SDP i HDZ…unazadili su nas 100 godina..a vi narode glasajte za lopove, bolje niste ni zasluzili!

Mali govori istinu…..pokradene su buduce generacije djece koja se nisu jos ni rodila!!

Sve što ovaj dečko govori, apsolutna je istina i žalosna realnost u ovom slučaju od države i to ga čini jedinom pravom opozicijom ovom političarskom ološu različitih boja.Samo, čuvaj se dječače…uhvatio si se u koštac sa najvećim mogućim ološem koji neće prezati ni od čega da vas razjedini i oblati, služeći se pri tome najgnjusnijim metodama koje su naučili dok su bili đaci udbine i KOSove škole.Poglavito se čuvaj HDZa, najvećih neprijatelja onog čestitog dijela pravog hrvatskog naroda.Puno sreće, a još više mudrosti želim.

Podrška Živom Zidu je skočila na nevjerojatnih 25% i sada su praktički stigli HDZ i SDP. Ne možemo više govoriti o Živom Zidu kao trećoj opciji, već vrlo vjerojatno prvoj i pobjedničkoj opciji, ako ovako nastave do kraja izbora. Ovakav uspjeh Živog Zida bi moglo biti najveće iznenađenje u povijesti hrvatskih izbora.

Bliži li se kraj udruženoj zločinačkoj organizaciji HDZ i SDP, odlučit će građani RH svojim glasovima 8.11.2015. na biračkim mjestima.

 

Autor: Josip Novosel