LJETNE NOĆI TEATRA EXIT OD 18.06. do 2.08.

0

U šestoj uzastopnoj godini održavanja Ljetnih noći Teatra Exit u Muzeju za umjetnost i obrt predstave se održavaju  od 18.06. do 2.08. 2015.

Na Ljetnim noćima Teatra EXIT bit će izvedeno 18 naslova (preko 30 izvedbi predstava) od čega 6 gostujućih: Strujosek (Atelje 212, Beograd), zatim gostovanje HNK Split s predstavom Idomenej u režiji Renea Medvešeka, 260 DANA HNK Osijek koja je na nedavno završenom Festivalu glumca proglašena najboljom predstavom u cjelini, Hoerspiel – mala igra za slušanje (i gledanje) autorski projekt Pavlice Bajsić Brazzoduro, ThisCasting Teatra Rugantino i Krtice Kerekesh Teatra.

Ovom prilikom najavljena je i predstava Ja, tata! koja se nakon jednogodišnje stanke ponovno nalazi na redovnom programu Teatra EXIT, kao premijera nove predstave NAS DVA I JA, autorski projekt Saše Anočića (igraju: Živko Anočić, Bojan Navojec, Ivana Rushaidat/Amanda Prenkaj i Matija Antolić).

Bit će tu i brojne exitove predstave kao što su: SHAKEspeare na EXit, Kako misliš mene nema?!, Njuške, Crveno, Balon, Izložak br. 49, CABAres CABArei, Münchhausen, Plemena, Kreket

U slučaju kiše predstava će se održati pola sata kasnije od najavljenog termina – u Teatru EXIT, Ilica 208.