POZIV SVIM TETOVIRANIM, ISPIRSANIM, ZELENOKOSIM I NEKONVENCIONALO LIJEPIM DJEVOJKAMA

0
Foto: Violeta šunić, Damn models
Foto: Violeta šunić, Damn models

Najgore što osoba može učiniti prije tetoviranja je pitati druge za mišljenje jer, u još uvijek pomalo zadrtom društvu, većina će ti reći ”Joj ne, ne radi si to”. Reći će ti stvari poput “Možda ćeš jednog dana nositi vjenčanicu i glupo ćeš izgledati pošarana” i baciti onaj vječni klišej “Tetovaže su za cijeli život, što kad ostariš?” Na drugo pitanje uvijek odgovaram isto: “Kad ostariš, smiju ti se na plaži ovako i onako pa je sasvim svejedno imaš li tetovažu ili nemaš”, a na pitanje o vjenčanici ne odgovaram ništa nego samo pomislim: “U vjenčanici ću s tetovažama izgledati prejebeno.”

Nitko ne pomišlja da su tetovaže zapravo vrsta šminke, ne samo statement s porukom koju nose, nego su trajna šminka na tijelu koja daje neodoljivi touch svakoj odjevnoj kombinaciji, dašak rock ‘n’ rolla upravo svečanoj haljini jer obično i prazno je – dosadno. Tetovirane su cure u zadrtim kulturama još uvijek stigmatizirane jer ”tetoviraju se vojnici, zatvorenici, mornari i prostitutke”.

Zadrta kultura zapravo je paradox, ali razumijete što želim reći. Prošla su vremena kad su se tetovirali zatvorenici i prostitutke, prošla su i vremena kad su tetovaže samo prihvaćene i tolerirane, stiglo je doba kad su tetovaže na ženama postale poželjan trend u svijetu alternativnog modelinga, trend upotpunjen šarenom kosom i piercevima.

 

Foto: Violeta šunić, Damn models
Foto: Violeta šunić, Damn models

Tko kaže da je ljepota samo u neobojanoj prirodnoj kosi i pravilnim crtama nenašminkanog lica? Tvoja baka, možda i mama. Za neke stvari u životu treba pitati mamu, ali ne i za tetoviranje i vlastiti nekonvecionalni stil. Kad je riječ o tome, ti sama znaš najbolje. Na kraju, svijet je prepun istih i dosadnih žena, odjevenih u skoro pa identične odjevne predmete kao da smo u kineskoj kulturnoj revoluciji u kojoj su svi bili isti. Zašto biti dio jednolične mase kad možeš biti drugačija i bolja?

Zato smo osnovali DAMNmodels, prvu hrvatsku modeling i casting agenciju upravo za takve – tetovirane, zelenokose i nekonvencionalno lijepe. Ne samo da smo u Hrvatskoj prvi i jedini, nego djevojke iz ove agencije surađuju gotovo isključivo sa stranim modnim kućama jer zapad je nekoliko stotina koraka ispred našeg dragog Balkana. Ako se vidiš kao jedna od nas, baci Lajk na DAMNmodels Agency i pošalji u inbox svoje fotke. S nama možeš jedino profitirati jer članstvo u našoj agenciji nosi zabavna snimanja, nova poznanstva, besplatne krpice i novac zarađen najzabavnijim mogućim načinom. Ne, pod najzabavniji mogući način ne mislimo na prostituciju (sarkazam!) nego na glumu u flashm spotovima stranih bendova i reklamiranje odjeće različitih alternativnih brendova. Osim toga, za razliku od klasičnih modnih agencija, članstvo je besplatno i ne gubiš ništa, samo dobivaš.

 

Foto: Violeta šunić, Damn models
Foto: Violeta šunić, Damn models

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saznajte više: www.damn-models.com ili se javite na Facebooku: https://www.facebook.com/DAMNmodels?fref=ts

 

Sponzorirani članak

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20