Nakon struje, Živi zid građanima uključuje i vodu

0

Nakon što su počeli uključivati struju građanima koji nemaju novca za plaćanje računa, Živi zid je krenuo i u akciju uključivanja vode.

“Usprkos odluci Ustavnog suda iz 2007. godine, Zagrebački holding i dalje iskapča vodu građanima. Kako bi ukazali na tu protupravnu praksu, Živi zid vraća vodu u kućanstva i poziva institucije da kazne odgovorne za isključenja. Voda je temeljno ljudsko pravo bez obzira na to što gospoda iz Zagrebačkog holdinga mislila o tome! Trenutno se vodi ekonomski rat protiv naše zemlje. Deložacije, iskapčanja vode, struje i plina, te masovno iseljavanje rezultat su tog rata. Izlaskom na izbore i davanjem glasa Živom zidu vi pružate aktivan otpor okupatoru kojeg predstavljaju strane banke. Građani koji daju glas za HDZ, SDP i njihove satelite podržavaju nehumanu politiku koju oni provode.”, poručili su iz Živog zida u videu koji su objavili na YouTubeu.

Sramota je da u 21. stoljeću građani RH nemaju pristup pitkoj vodi, iako smo jedna od najbogatijih zemalja pitkom vodom. Stranke ne reagiraju, Crkva ne reagira, ali sva sreća Živi Zid nije poput ostalih.

KAD NEPRAVDA POSTANE ZAKON, OTPOR POSTAJE NUŽNOST!