Zaboravite na nezdravu brzu hranu i grižnju savjest koju ste osjećali ako ste pojeli vaše omiljene pržene krumpiriće. Surf ‘n’ Fries je uveo revoluciju u biznisu brze hrane i svoje pržene krumpiriće, piletinu i ostale proizvode pripremaju bez ulja, isključivo na vrućem zraku.
Ovaj revolucionarni koncept je prepoznat i u Skandinaviji, gdje Surf ‘n’ Fries otvara svoj prvi franšizni lanac. 17.5.2015. na nacionalni dan Norveške, otvorit će svoj dućan na centralnom trgu u gradu Tonsbergu, gdje će Norvežanima po prvi puta prezentirati svoj koncept prženja bez ulja.
Svojom zračnom tehnologijom prženja riješili su problem nezdrave brze hrane i na taj način napravili veliki korak ispred svoje konkurencije.
“Sretni smo da smo ovdje! Surf’n’Fries planira rast u Norveškoj i Skandinaviji u godinama koje dolaze jer su Skandinavci svjesni važnosti zdrave prehrane i uvijek će odabrati zdraviji izbor, ako imaju tu mogućnost, a to je ono što im mi pružamo.”, rekao nam je Andrija Čolak, direktor Surf’n’Fries-a.
Surf’n’Fries je otvorio prvi fast food u Hrvatskoj 2009. godine, a fast food u Norveškoj će biti jedan od 40 franšiza koje trenutačno imaju u 12 različitih zemalja. Osim tehnologije prženja bez ulja, Surf’n’Fries ima jednu od najboljih “On the Go” rješenja za svoja pakiranja. Pakiranja su im dizajnirana tako da korisnik može cijeli obrok, koji sadrži piletinu, dva umaka, krumpiriće i piće, komotno držati u jednoj ruci, dok mu je druga ruka slobodna za konzumaciju jela.
Andrija Čolak je još jednom pokazao, ne samo da se može uspjeti u Hrvatskoj, nego da se iz Hrvatske može pokoriti i čitavi svijet. Ono što nije uspjelo McDonaldsu, unatoč silnim milijunima, uspjelo je Surf ‘n’ Friesu. Brza hrana je postala zdrava, zahvaljujući genijalcima iz Hrvatske. Dolje ulje, živio zrak:)
PS: Što je manja sredina iz koje čovjek dolazi, to je on kreativniji. Tesla iz Smiljana, Andrija iz Rijeke:)
autor: Josip Novosel