FIDELIO GALA VEČERA U OPATIJI ZA KLIJENTE I PRIJATELJE No1 BRANDA ODIJELA PO MJERI U HRVATSKOJ

0

Odijelo ne čini čovjeka, reći će vam svaki siromašan žitelj naše napaćene domovine, ali svi dobro znamo da dobro odijelo stvara prvi dojam koji je ključan i često presudan, pogotovo za tajkune poput Dragog Vođe koji je svakodnevno okružen s uspješnim i nadasve imućnim ljudima, a takvima se novac ne uzima u trenirci.

Ovaj petak su Damir Matešković i Andrea Terzi koji stoje iza trenutačno No1 branda odijela po mjeri u Hrvatskoj, priredili za svoje klijente i prijatelje Gala Fidelio večeru u opatijskom restoranu Bevanda. Inspiracija za ime brenda leži u filmu ”Oči širom zatvorene” i tajnoj riječi ”Fidelio” koja je bila šifra za ulazak na eksluzivni party pod maskama. Riječ Fidelio dolazi od latinske riječi ”Fides” koja znači povjerenje, sigurnost, vjerodostojnost i pouzdanost. Navedene vrijednosti ono su što utjelovljuje Fidelio i ono što dobro znaju svi klijenti i partneri Fidelio tima.

Fidelio Gala večera – Damir Matešković i Andrea Terzi
Foto: Ivor Mažar, Stilueta

Među brojnim uglednim uzvanicima bili su: Andrija Čolak (Surf & Fries), Anja Zambelli (Zambelli design), Luka i Filip Rossi (Vinarija Rossi), Marko Tolja, Josip Orišković (Sommelier Dvorac Belaj), bračni par hedonista Vedrana i Giulliano Dodig, Peter Poletti (Vinarija Poletti), Vedran Sorić (Prodajni Mindset)…, ali i poznati ljudi poput mene.

Fidelio Gala večera – Dragi Vođa aka Vin Diesel za siromašne
Foto: Ivor Mažar, Stilueta

SVE JE TO VIŠE OD ODIJELA, KLIJENTI S FIDELIOM DOBIVAJU ISKUSTVO.

A riječ iskustvo prati i jučerašnji event sljubljivanja fine hrane (Tatarski tuna sashimi tuna, carpaccio od brancina, mediteranska salata od hobotnice i marinirani rep kvarnerskog škampa, rižoto s kvarnerskim škampima, odležani domaći ramstek, pistacio kolač), Rossi vina i ugodnih trenutaka u popularnom restoranu Bevanda u Opatiji.

Fidelio Gala večera – Damir Matešković, Luka Rossi, Ines Matić Matešković, Filip Rossi
Foto: Ivor Mažar, Stilueta

Za dobar uvod pobrinula se Bottega koja Fidelio tim prati od samih početaka. Damirova supruga Ines Matić Matešković, inače poznata sommelierka, nam je na svoj osebujan i stručan način opisala svako vino koje smo dobivali uz svaki slijed. Ja sam se ponudio da kao najpoznatiji čučerski sommelier kažem nešto pametno o vinu, ali Ines je rekla da nema potrebe. Uzvanike su zabavljali sjajni Leonardo Kapetanović na gitari i bivši finalist The Voice-a, pjevač Neven Stipčić.

Fidelio Gala večera
Foto: Ivor Mažar, Stilueta

Anja Zambelli Čolak i Andrija Čolak nisu mogli sakriti svoje oduševljenje kada su shvatili da sjede za mojim stolom i to baš pokraj mene. Anja je inzistirala da joj cijelu večer pričam o svojim uspjesima, iako ja nisam htio. Skromnost mi je najveća mana. Vidio sam kako ona i Andrija upijaju svaku moju poduzetničku riječ, a Andriji kao da je prolazilo kroz glavu: ”Ako već ne mogu biti uspješan kao Dragi Vođa (Nije da Andrija nije uspješan, ali ne kao Dragi Vođa), bar da izgledam poput njega. Zato i nosim Fidelio odijelo.” Bilo mi je toliko zabavno s njima da sam im zaboravio poslati fakturu za fotkanje koje sam za njih obavio u Rijeci. Znat će oni o čemu je riječ.

Fidelio Gala večera – Anja Zambelli Čolak i Andrija Čolak
Foto: Ivor Mažar, Stilueta

Vedran Sorić aka ”Prodajni Mindset” je također sjedio za našim stolom. Svima je pričao kako sam bio nervozan jer je on odsjeo u luksuznijem hotelu od mene, ali nitko od pristunih nije povjerovao u tu bajku. Samo su se grohotom nasmijali. Kasnije mi se ispričao i ponudio se kao vozač do Zagreba kako bi putem mogao upijati moje znanje o prodaji i poduzetništvu. Zamolio me da nikom ne kažem kako nema premium Youtube. Morali smo sat vremena između one dvije pjesme koje smo tražili, slušali reklame. Rekao sam da to ostaje između nas.

Vedran je mladić u sredini. Jedini koji nije u Fidelio odijelu, ali ne zato što si ga ne može priuštiti (Nije Vedran Lidlić), već zato što čeka isporuku svog prvog Fidelio odijela. Dobrodošao u klub 🙂

Fidelio Gala večera
Foto: Ivor Mažar, Stilueta

Na Gala večeru je u pratnji svoje prelijepe supruge Ane, došao i naš poznati pjevač Marko Tolja, koji je inače i brand ambassador za Fidelio odijela. Zabavljao nas je na klaviru na after partiju sve do trenutka dok netko od uzvanika nije na tečnom istarskom rekao: ”Želimo Dragog Vođu!”

Fidelio Gala večera – Ana i Marko Tolja
Foto: Ivor Mažar, Stilueta

Što više reči za kraj? Napaćeni narod Istre je rekao svoje zazivajući moje ime, a ja ću reč: Fenomenalna Gala večera sa sjajnim ljudima u vrhunskim odijelima ili kako bi to Damir Matešković i Andrea Terzi rekli: ”SVE JE TO VIŠE OD ODIJELA, KLIJENTI S FIDELIOM DOBIVAJU ISKUSTVO”

FIDELIO: Rijeka Show Room Strossmayerova 4a i Zagreb Sky Office, 14 kat, R.F. Mihanovića 9.
Rezervacija termina uz prethodnu najavu na:
091 534 9988
info@fideliotailor.com

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa aka Vin Diesel ili Andrew Tate za siromašne, rekreativni bacač uroka iz Čučerja, dopisni član magazina ”I milijunaši imaju osjećaje”, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i Gastro Snob.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20