Parfumerija Lana – predstavljanje novog mirisa kuće Puredistance

0
Izvor: Puredistance
Izvor: Puredistance

U umjetnost i nezaboravan doživljaj kupovine parfema uvjerili smo se u petak 08.05. na predstavljanju novog mirisa kuće Puredistance u jednoj od najpopularnijih zagrebačkih parfumerija – PARFUMERIJI LANA. Na prezentaciji je bila prisutna i Iris Vos (kćer vlasnika i osnivača kuće Puredistance), a bili su tu i Romano Boković, simpatična Barbara Kolar i brojni drugi uzvanici.

Glavna ideja u kreiranju Puredistance White parfema je bila stvoriti nešto toliko lijepo i pozitivno da će osoba koja ga nosi biti preplavljena osjećajem neopisive sreće i jednostavno neće moći skinuti smiješak sa svoga lica.

Antoine Lie, dizajner parfema, bio je vođen idejom da stvori san u bijelom i zlatnom tonu koji bi predstavljao bijeg iz surove stvarnosti.

Trebala mu je godina dana da osmisli čarobnu formulu, koristeći najbolje i najskuplje sastojke u svijetu kojoj je namjera da podigne raspoloženje žene!

Parfem je je prisutan na mnogim tržištima po cijeloj Europi, a i šire, a u Hrvatskoj se može naći isključivo na policama Lana parfumerije koja se uklapa u tzv. DNK brenda Puredistance.

”Mi želimo sa Puredistance White zamijeniti antidepresive i donijeti istinsku sreću i osmijeh!”, poručila je gospođa Vos.

 

Foto: Josip Novosel/Flash.hr
Foto: Josip Novosel/Flash.hr

Sastojci ovog parfema sreće su:

  • Ruža de Mai iz Francuske – hibridna ruža, koju su razvili Nizozmeski uzgajivači ruža između 17-og i 19-og stoljeća. 
  • Tonka grah iz Venecuele – sjemenke biljke Dipteryx odorata, znane još pod nazivom Kumaru. Riječ je o cvjetnom drvu koje raste u području centralne i južne Amerike.
  • Orris, ulje korijena iz Italije
  • Sandalovina iz Mysore u Indiji
  • Bergamot iz Italije
  • Vetyever iz Haitija i Patchoulija iz Indonezije
  • Musk – klasa aromatičnih tvari koje se obično koriste kao bazne note u parfumeriji

 

Egzotične mirise koji nas čine izazovnijim, poželjnijim, sigurnijim u bočicu su zarobili stari Egipćani, a u umjetnost i neizostavni dodatak svake žene pretvorili Francuzi. Puredistance je napravio i korak dalje. Ove parfeme sreće, podjednako koriste muškarci i žene. Kako sam navratio na promociju s kolegicom Reom Tas, (inače, poznatom zagrebačkom DJ-icom), nismo ni mi mogli odoljeti, a da ne isprobamo novi Puredistance na svojoj koži. Ja sam odabrao crni jer je to boja moje duše, a ona je hinila dobrotu pa je isprobala bijeli. U svakom slučaju nismo se mogli odlučiti tko bolje miriše pa sam gentlemenski predložio da ja budem pobjednik.

Foto: Josip Novosel/Flash.hr
Foto: Josip Novosel/Flash.hr

Promocija je stvarno protekla u ugodnom druženju uz vrhunski catering (pohane hobotnice, mini hamburgeri, vegetarijanski zalogaji koje sam izbjegavao jer je bilo finih mesnih delicija, a nije nedostajalo ni kolača i slastica na koje sam posebno slab). Od svih tih mirisa i hrane, osjetio sam strahovitu glad. Kad sam došao doma, nije mi preostalo ništa drugo nego da se zaletim do voljene Dione. Nisam se stigao ni okrenuti kad se odjednom glava blagajnice nadvila nad mojim prekrasnim ramenima. Pomislih u sebi: ”Kako me samo otkrila? Sad će mi reć: VRATI TU PAŠTETU IZ DŽEPA NA POLICU!”, al’ bio sam u zabludi poput kršćana koji su mislili da ih vode u razgledavanje Koloseuma. Nju je privukao moj novi miris i nije mogla odoljeti, a da ne udahne punim plućima. Vidio sam osmijeh sreće na njezinom licu, ali i karijes na šestici i zlatnu dvojku. Pomislih: ”Ako sam zamantao blagajnicu da zaboravi na paštetu, šta će tek biti kada izađem van ovaj vikend?”

 

Foto: Josip Novosel/Flash.hr
Foto: Josip Novosel/Flash.hr

U svakom slučaju, sada znam da sam našao svoj novi omiljeni parfem. Ako me volite, ubuduće mi poklanjajte PUREDISTANCE. Možete već i za DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI:)

Na kraju još mogu samo nadodati da uz vjerojatno najveći izbor parfema u Zagrebu koji se ne mogu naći u svakoj trgovini, parfumerija Lana nudi i high-end kozmetiku poput Chanela, Diora, Guerlaina, Shiseida, La Prairie, Yvesa Saint Laurenta itd., a ako slučajno i nemaju nešto u ponudi za vjerne kupce će naručiti primjerak željenog parfema. Ljubazno i educirano osoblje pobrinut će se da dobijete odgovore na sve vaše upite

Ako još niste, posjetite u blizini Kvatrića u ulici Bartola Kašića 8, parfumeriju Lana i uplovite u svijet mirisa kakav još niste upoznali.

 

Puredistance-06-17+60+100ml-WHITE-Perfume-01-LR

Parfumerija Lana

http://www.parfumerija-lana.hr

Tel:  01/4650-501  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Josip Novosel