Ella Dvornik vraća Danijelu Večerinović u X-factor?

0

Ella Dvornik iz Londona poručila izbačenoj kandidatkinji showa X Factor Adria, Danijeli Večerinović, kako je posve neopravdano izbačena. Ella je razočarana ponajviše Massimovim komentarom na Danijelino pjevanje, napisala je na Facebooku: “Samo ću ovo reći dotičnoj…. Audicija za britanski X-Factor je u šestom mjesecu u Londonu i imaš besplatan smještaj kod mene, jer nažalost u Lijepoj Našoj se ovakav talent ne podržava…. p.s. ti bi trebala biti u žiriju, ja se na tvom mjestu ne bi vratila u show nego otišla u London…”

https://www.youtube.com/watch?v=5bN_MLLyNao

Tisuće Ellinih fanova podržalo je njezinu kritiku žirija, a putem facebooka se oglasila i Danijela Večerinović napisavši: “Draga Ella! Napravila si plimni val podrške jer mi se tvojom objavom inbox toliko crveni da ne stignem sve pročitati. Hvala ti od srca na komentarima. A London? Stižem i bez X Factora”

U ponedjeljak će svi fanovi moći glasati za Danijelu na samsungovim facebook stranicama https://www.facebook.com/SamsungHrvatska/app_664451957021328?ref=page_internal, a sudeći prema broju Ellinih facebook fanova i ostalih ljudi koji su pružili podršku genijalnoj Danijeli, uopće ne sumnjamo u njezin povratak u show.

Neki od komentara podrške Danijeli Večerinović:

  • Danijela ti si fantastičan vokal ,imaš neku neverovatnu i specifičnu karizmu.Ti si već pobednica na neki način jer imaš sve što treba da ima muzička zvezda. Želim ti puno sreće i nadam se da se vraćaš u live takmičenje da se ispravi velika nepravda koju su ti naneli,veliki pozdrav:)
  • Ja još ne vjerujem da ona nije otišla u live… Da sam mentor, ja bih joj se bacio u zagrljaj i bio presretan da imam takav potencijal!
  • Sve čestitke devojko. Sjajno pevaš, totalno si drugačija od svih koje smo imali priliku da vidimo i čujemo… uz tebe smo nadam se u velikoj većini.
Volim Massima, al’ njegov komentar na Danijelino pjevanje ”Možda mi je malo bilo pre explicite, preotvoreno….”, izazvao je u meni nekontrolirani proljev. Očito se na brdovitom Balkanu svaka originalnost kažnjava. Ako nisi mediokritet, nisi dobar. Nemojte slučajno odskakati od prosjeka i onog što smo već sto puta vidjeli i čuli. Sva sreća da je Ella pokrenula lavinu svojim statusom i tako vratila nadu u Danijelin povratak u reality show.
Ja se pridružujem čestitkama i želim Danijeli brz povratak u X-factor, a sudeći prema njezinim vokalnim sposobnostima, ne bi me začudilo da se uskoro proslavi i u britanskom X-factoru. U ponedjeljak svi glasamo za tebe:)
Autor: Josip Novosel

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20