DijalogADU – ciklus razgovora koji pokreće promjene u kulturi

0

Umjetnici, kulturnjaci i studenti započinju razgovore koji pokreću promjene

Zagreb, 20. svibnja: Studenti Akademije dramske umjetnosti predstavljaju DijalogADU, ciklus razgovora na aktualne i goruće teme iz kulturne politike s naglaskom na scenske i audiovizualne umjetnosti. Ciklus DijalogADU održavat će se u F22 – Novoj akademijskoj sceni u Frankopanskoj 22 čime Akademija dramske umjetnosti želi pozicionirati ovaj scenski prostor izvedbenih umjetnosti na kulturnu mapu grada Zagreba kao nezaobilaznu kulturnu točku i prostor dijaloga bez kojeg su svaka promjena i razvoj – nemogući.

Pilot-sesija DijalogADU, organizirana u suradnji s umjetničkom organizacijom EUROKAZ, održat će se u utorak, 26. svibnja 2015. u dvorani F22, a tema prvog DijalogADU razgovora bit će: Javne potrebe u kulturi grada Zagreba: kriteriji, dileme i perspektive. Razgovoru će prisustvovati umjetnici i djelatnici u kulturi, oblikovatelji kulturne politike, studenti, mediji i javnost.

Akademija dramske umjetnosti ovim putem poziva umjetnike iz javne i nezavisne scene, predstavnike medija, članove Hrvatskog društva dramskih umjetnika, studente umjetnosti i zainteresiranu javnost da dođu u Frankopansku 22, uključe se u razgovore o kulturi, pokrenu promjene i uspostave – DijalogADU.

Više info na: dijalog@adu.hr

Veselimo se vašem dolasku!

unnamed

Izvor: DijalogADU