Kad roditelji zabriju da si Playboy – FOTOGRAFSKE LAŽI!

0
Ilustracija, Screenshot: Youtube
Ilustracija, Screenshot: Youtube

Roditeljska želja da njihovo dijete bude najbolje, najuspješnije, briljantno, čudo od djeteta ili jednom riječju genijalno ponekad seže do neslućenih visina. Ili, bolje reći – nizina. Prisjetimo se bombastičnih naslova o Draženu Komaru ”najmlađem Playboyjevom fotografu”. U novom broju časopisa Playboy glavni se urednik oglasio i opisao o čemu je zapravo riječ.

– Ne poznajemo mladog Komara niti njegove roditelje pa ne možemo sa sigurnošću tvrditi što su oni htjeli, mislili i željeli, no nama cijeli slučaj izgleda kao upravo ono što je navedeno u prvoj rečenici: nemušt pokušaj guranja djeteta u visine na kojima maloljetniku nije mjesto. Također ne znamo što su ljudi upleteni u taj smiješan pokušaj promocije mislili kad su očito podrazumijevali da se njihov pokušaj iskrivljivanja istine nikada neće otkriti, tim više što su svojim egoističnim i zapravo infantilnim potezom zamalo ugrozili respektabilan časopis. Mi smatramo da djecu treba podupirati da razvijaju svoje talente, dapače, ali nikako pod cijenu kompromitiranja drugih osoba ili čak tvrtki.

Ako je dijete doista genijalno, to će se pokazati i bez iskrivljivanja istine, da ne kažemo laži, a onima koji ipak žele slijediti Komarov primjer predlažemo da odaberu neki časopis koji barem nema oznaku 18+, primjerice National Geographic pa da se kompromitiranom časopisu ako ništa drugo ne prijeti pravobraniteljicom za djecu. U laži su kratke noge, a nakon laži u medijima duga sramota.

1979356_10152811082841775_4328395899061825_o

autor: Flash.hr

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20