Posljednji nastavak kultne franšize Indiana Jones stigao u CineStar

0

Osim u pustolovinama legendarnog istraživača, posjetitelji IMAX fan eventa uživali su i u jedinstvenoj izložbi rekvizita iz filma

Filmske franšize zabavljaju zaljubljenike u filmska platna već više od desetljeća, a o njihovoj enormnoj popularnosti svjedoče i rasprodane kino dvorane. Jedna od takvih je i Indiana Jones, kultni arheolog uz čije su neponovljive avanture odrasle brojne generacije. Novi i posljednji nastavak „Indiana Jones i artefakt sudbine“, u distribuciji Blitza, stigao je u CineStar kina i već na prvu, oduševio vjerne pratitelje pustolovina legendarnog istraživača. Jučerašnjom pretpremijerom u CineStar IMAX Arena, fanovi su u prepunim kino dvoranama po posljednji puta uživali u filmskom naslovu čije scene nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Baš kao i uvijek, CineStar je ponovno za fanove Indiane Jonesa pripremio jedinstven doživljaj i omogućio im da na jedan dan postanu istraživači. Završno poglavlje kultne franšize donosi Disney Studio, a na pretpremijeri je zaljubljenike u avanture Indiana Jonesa dodatno oduševila izložba rekvizita iz filmskog klasika. Prepuno kino u Areni IMAX, kao i impresivan photowall, osigurali su posjetiteljima da zajedno s neustrašivim istraživačem uskoče u filmsku priču koja i ovoga puta obiluje veličanstvenim lokacijama. Priliku da uživaju u novim avanturama Indiane Jonesa nisu propustili ni: Vanna, Bojana Gregorić Vejzović, Domagoj Jakopović Ribafish, Frano Ridjan, Marko Šapit, Hiljson Mandela, Davor Garić, Edin Mehmedović, Neven Ciganović, Mario Mandarić, Marina Mamić, Lucija Lugomer i Lara Vukušić.

Indiana Jones – Domagoj Jakopović Ribafish i pratnja
Foto: Bojan Zibar
Indiana Jones – Mario Mandarić
Foto: Bojan Zibar

Novi nastavak prati priču cijenjenog profesor arheologije Indiana Jonesa, koji se nakon više od desetljeća predavanja na njujorškom Hunter Collegu sprema povući u svoj skromni stan. No, nakon iznenadnog posjeta Jonesovog otuđenog kumčeta Helene Shaw, koja traži rijedak artefakt, poklonjen Indyju od strane njezinog – zloglasni Arhimedov brojčanik, stvari se naveliko mijenjaju. Neočekivani obrati, susreti sa starim neprijateljima i vječna borba dobra i zla, u ovom nastavku potaknuti su uređajem koji navodno ima moć lociranja pukotina u vremenu. Legendarnom Harrison Fordu u novom nastavku kultnog filma pridružila se bogata glumačka ekipa: Antonio Banderas, Phoebe Waller-Bridge, John Rhys-Davies, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Olivier Richters, Ethann Isidore i Mads Mikkelsen. Posljednji nastavak globalno popularne franšize režirao je James Mangold, producenti su Kathleen Kennedy, Frank Marshall i Simon Emanuel, a izvršni producenti Steven Spielberg i George Lucas.

Ulaznice za filmski spektakl čije će vam scene barem na trenutak omogućiti da zaronite u svijet arheologije, možete nabaviti na svim blagajnama CineStar kina ili online.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20