Otvorene su prijave za poduzeća na Career Match Day: kratkim razgovorom i savjetovanjem do idealnog zaposlenika!

0

Što je Career Match Day i koje pogodnosti nudi?

Career Match Day projekt je koji već drugu godinu organizira i provodi studentska udruga eSTUDENT u organizaciji riječkog tima STARTER. Ovaj jednodnevni speed dating događaj ima za zadatak spojiti studente turizma, ekonomije, pomorstva i STEM područja s potencijalnim poslodavcima putem kratkih selekcijskih razgovora. Intervjui sa studentima traju po 8 minuta, a zatim u 2 minute slijedi anonimno davanje povratnih informacija, kako studentu, tako i poduzeću.

Projekt poduzećima omogućuje predstavljanje rada i poslovanja velikom broju studenata. Osim toga, studenti će imati priliku saznati više informacija o mogućnosti zapošljavanja, kriterijima potrebnim za određeno radno mjesto te načinima razvoja karijere. Poduzeća će imati pristup njihovim životopisima, a tijekom razgovora moći će utvrditi postoji li netko čije znanje i vještine zaslužuju radno mjesto. S obzirom na kratko vrijeme za predstavljanje u najboljem svjetlu, potencijalni poslodavci moći će zaključiti koliko je kandidat zaista zainteresiran za suradnju. Također, poduzeća koja budu sudjelovala u projektu, biti će promovirana na plakatima i letcima, STARTER internetskoj i Facebook stranici te na Instagram profilu, kao i na društvenim mrežama eSTUDENT-a.

Kako se prijaviti za sudjelovanje?

Ako smo Vas zainteresirali za sudjelovanje na projektu koji studentima, ali i Vašem poduzeću, donosi brojne pogodnosti, za sudjelovanje se možete prijaviti ispunjavanjem obrasca za prijavu. Prijave su otvorene od 31. siječnja, pa sve do 11. ožujka. Po završetku prijava slijedi biranje poduzeća, a obavijest o izabranim poduzećima biti će dostupna 14. ožujka. Ukoliko to dopusti epidemiološka situacija, događaj će se održati uživo 28. travnja 2022. godine u Rijeci.

Saznaj više!

Dodatne informacije o ovome i ostalim projektima tima STARTER dostupne su na web stranici te na njihovim društvenim mrežama – Facebook i Instagram. A za više sadržaja koji govore o radu i projektima u provedbi udruge eSTUDENT, posegnite za web stranicom ili društvenim mrežama – FacebookInstagram te LinkedIn. No, ako nemate vremena sami istraživati što nudimo, pretplatite se na naš newsletter i uvijek budite u tijeku s novostima i projektima koje za Vas pripremamo.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20