HIT Miše Kovača u blues verziji ”Ako me ostaviš” by Mirna & Dragi Vođa

0

Jednom davno je Mišo Kovač rekao za emisiju ”Zvijezde pjevaju” – Ma kakve zvijezde, to obični ljudi pjevaju.

Mirna Škrgatić je na pravom putu da postane zvijezda, ali je sve samo ne obična. Ova riječka kantautorica zaintrigirala je javnost svojim spotom za pjesmu ”Posljednji trend‘, a nedavno ste mogli čuti i njezin duet s Ivanom Kindl u pjesmi ”Draga Moja”.

Možda bi njezin talenat ostao u sjeni da se jednog dana ničim izazvan, Božjom providnošću u njezinom društvu nisam pojavio JA: rekreativni bacač uroka iz Čučerja, samozatajni tajkun i domoljub, prijatelj imućnih i skromni kamatar prekrasne ćelave glave aka Dragi Vođa.

Josip Novosel aka Dragi Vođa
Foto: Dean Ljubičić, Flash.hr

Osim što sam ubacio svoju sestru u njezin band i tako im otvorio vrata na svim svjetskim pozornicama od Ogulina. Čazme, Čučerja pa sve do Wembleya… odmah sam u Mirni uočio veliki potencijal. Ženski Mišo Kovač, ali s boljim vokalom i boljim izgledom. Predložio sam joj da napravimo blues cover Miše Kovača (Možda je i ona meni to predložila, ali bolje zvuči ako napišem da je ideja bila moja).

Sad će se mnogi ljubitelji lika i djela Miše Kovača zgražati i reći da je ovo svetogrđe, ali to je samo pokazatelj da oni uopće ne poznaju i ne cijene Mišu. Naime, Mišo je snimio 1973 godine pjesmu Ponoćni blues”. Pošto ovo nije priča o blues karijeri Miše Kovača, vratimo se na naš blues cover pjesme ”Ako me ostaviš”.

Tko ne lajka, pozitivna mu na PCR testu majka!

Special thx to Audiopro music shop and Numaconcert Studiologic stage piano 🙂

 

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa

https://www.instagram.com/dearleaderjoe/