PO PRVI PUT ADRIA BUSINESS NETWORK ODRŽAN U VISOKOJ ŠKOLI ASPIRA

0

Adria Business Network #15 u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa (www.mikris.eu) održan je sinoć po prvi put u Visokoj školi Aspira. Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije.  Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.
Gost predavač bio je Matija Žulj, vlasnik i direktor tvrtke Agrivi. Pričali smo o digitalizaciji u poljoprivredi. Predavanje je bilo iznimno interaktivno i s mnogo pitanja iz pubike.
Po završetku predavanja svi prisutni imali su priliku kušati proizvode Croatian Choco Concept te degustirati probrana vina Vinoteke Bornstein.

Organizatorice i voditeljice o atmosferi na događaju rekle su nam sljedeće:

“S obzirom na cijelu situaciju s pandemijom i na ograničenje druženja od 25 osoba, mogu reći da je atmosfera bila pomalo drugačija od one na koju smo naviknuti te da je cijelo druženje ovaj put imalo dojam obiteljskog. Bilo nas je manje pa je publika mogla češće sudjelovati u raspravi sa svojim pitanjima. Stvorila se zaista lijepa interakcija između gosta predavača i svih prisutnih. Nova lokacija na kojoj smo sinoć po prvi put održali naš događaj, Visoka škola Aspira, unijela je jednu novu energiju u cijelu priču i sretni smo zbog toga.” – rekla nam je nakon eventa Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka.

Adria Business Network

Kristina Krstinić, vlasnica tvrtke MIKRIS Project Management u Zagrebu te također osnivačica Adria Business Networka o događaju ima sljedeće mišljenje – „Iza nas je još jedno odlično predavanje, koje je bilo iznimno poučno. Matija Žulj nam nije samo predstavio svoj poduzetnički put nego nas i educirao o hrani i njenom načinu proizvodnje. Atmosfera na našoj novoj lokaciji u Visokoj školi Aspira je bila opuštena i ugodna, uz pitanja sudionika i interakciju razvila se odlična rasprava. Nakon toga je slijedio opušten networking uz odlična pića vinoteke Bornstein.“

Dijamantni partner događaja je A1.

Srebrni sponzor je ManpowerGroup.
Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.
Partneri su Vladimir Abicic Photography, Aero Print, Vinoteka Bornstein, Kupinovo vino – Kupilek, Kazalište Planet Art i Croatian Choco Concept.
Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art te Radio 92 FM.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20